Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Rosa Pou, alcaldessa de Caldes i Joan Baró, primer tinent d´alcalde de Caldes han posat damunt de la taula qüestions cabdals de Caldes com les obres de l'escola, el consultori mèdic, i la Riera.

170220_signautra_delegat.jpg

Rosa Pou, alcaldessa de Caldes, i Joan Baró, primer tinent d'alcalde, han rebut aquest matí la visita del delegat territorial del Govern de la Generalitat, Miquel Àngel Escobar. Una trobada que forma part del conjunt de reunions que el delegat està fent als 160 municipis de la demarcació.«L'objectiu- ha explicat Escobar- és el de posar-nos a disposició dels alcaldes i alcaldesses per qualsevol demanda que hi pugui haver i compartir junts la visió de futur del municipi»

170220_visitadelegat_riera.jpgLa visita ha començat amb la signatura d'Escobar en el llibre d'honor de l'ajuntament i tot seguit s'ha realitzat un recorregut pel municipi de Caldes. En primer lloc, s'ha acostat al Centre d'Atenció Primària, on s'ha explicat l'actual situació de manca d'un metge fixe que faci un seguiment dels pacients. La visita ha continuat amb el tram final de la Riera, on cal fer una inversió per a una correcta circulació de l'aigua, i ha finalitzat a l'Escola Sagrada Família on, tot i que es farà una forta inversió per executar la segona fase de les obres, es demana al 

170220_visitadelegat_escola.jpgdepartament d’Ensenyament de la Generalitat que aposti per acabar l’obra aportant la resta d’inversió que fa falta per culminar la rehabilitació de l'edifici.

Segons l'alcaldessa: «Gràcies a aquesta trobada hem pogut explicar al delegat els temes més rellevants del nostre poble, subratllant aquelles qüestions que volem millorar com és el tema de les obres de l'escola». D'altra banda Escobar s'ha compromès a fer un seguiment de totes les demandes i a treballar conjuntament per trobar solucions.

Informació publicada el 20 de febrer de 2017