Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Fomentant l'ocupació
El Servei Local d'Ocupació de Caldes i l'Espai Jove conclouen les primeres sessions formatives sobre la recerca de feina.

El curs ocupacional de l'Espai Jove va reflexionar sobre les noves estratègies per buscar feina
El curs ocupacional de l'Espai Jove va reflexionar sobre les noves estratègies per buscar feina





170110_FORMAT_cartell.jpgDurant el mes de febrer, tant el Servei Local d'Ocupació a través del programa «Forma't 2017» , com l'Espai Jove han ofert diferents sessions formatives destinades a millorar la recerca de feina.

A l'Espai Jove es van organitzar dos tallers ocupacionals:«Recerca de feina des d'Internet» i «La creativitat en la recerca de feina». Les dues sessions, dirigides per Àlex Espinosa de la plataforma Curriculum Web estaven orientades a dotar als més joves de noves eines per aconseguir fer una recerca de feina el més efectiva possible.

Durant les sessions també es va reflexionar sobre la importància de la imatge digital que tots tenim a internet i com aquesta pot afavorir la nostra candidatura, i també la importància de tenir una base formativa sòlida per aconseguir una feina adaptada a les nostres ambicions.

D'altra banda, aquest 16 de febrer a la Fabriqueta s'ha fet una sessió informativa sobre el Servei Local d’Ocupació. Es van tractar diferents temes com la manera de formar-ne part, d’accedir a més de 10.000 ofertes laborals anuals, com optar a assessoria personalitzades per a la inserció laboral o la importància de definir un objectiu laboral. Aquest servei és gratuït per a tots/es els caldencs i caldenques i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La propera cita a Caldes d’Estrac serà el 16 de març a les 16h a la Fabriqueta i consistirà en una sessió formativa per afavorir la inserció laboral “100 currículums per a 100 ofertes, adapta el teu Cv a les necessitats del mercat laboral”. És una activitat oberta i gratuïta per a totes les persones que busquen feina on es tractaran temes com les diferents modalitats de CV,  quina s’ajusta més al teu perfil professional, que busquen avui en dia les empreses a l’hora de seleccionar personal o com fer una bona autocandidatura.

La sessió formativa serà impartida per Marta Rosario, Tècnica d’ocupació i especialista en RRHH i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Et pots inscriure a través d'aquest formulari

Més informació:

Forma't 2017 [+]

Informació publicada el 22 de febrer de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05