Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Durant el cap de setmana del 8 i 9 d'abril es podrà gaudir dels diorames realitzats per Clicksparty i dels muntatges que facin els concursants.

BANER_playmoI_bil_2016El món del playmobil tornarà a envair Caldes el proper 8 i 9 d'abril amb motiu de la quarta edició de la fira que té als clicks com a protagonistes.

L´escena principal, de gairebé 4 metres, estarà dedicada al món de l'oest, mentre que les altres recreacions ens transportaran escenes de pirates, urbanes i fins i tot selvàtiques. L’entrada és lliure i tothom que ho desitgi podrà apropar-se per veure-les totes!

Com en edicions anteriors s´ha disposat que els participants puguin començar a construir el seu aparador, de temàtica lliure, el divendres 7 d'abril entre les 17h i 20h a la Sala Cultural. Els guanyadors seran obsequiats amb caixes de Playmobil, i es donarà un detall a tots els participants. L'acte de lliurament dels premis es farà el diumenge 9 d'abril a les 19h a la Sala Cultural. 

L´exposició romandrà oberta tot el cap de setmana del 8 i 9 d'abril entre les 10 i 14h i les 16 i 20h per tothom qui vulgui admirar les peces. També s´ha previst situar una punt de venda d´una àmplia gama de joguines de playmobil a la mateixa Sala Cultural.

Fes la teva inscripció [+]

Informació publicada el 9 de març de 2017