Pancarta 05
Pancarta 02
Pancarta 04
Pancarta 09
Pancarta 11
Pancarta 12
Pancarta 03
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 10
Pancarta 01
Pancarta 06
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La primera trobada intercultural de dones reuneix a unes 80 dones caldenques de diferent origen, edat i religiķ
Juntes van compartir una tarda plena de sorpreses grācies a la tasca dels voluntaris i de la gent gran

170311_berenar_int.jpg

170311_berenar_.jpgLa sala de reunions de la Fabriqueta es va quedar petita aquest dissabte 11 de marį quan unes 80 dones caldenques de diferents orígens es van trobar per celebrar el Dia Internacional de la Dona.

170311_berenar_grupa.jpgRosa Pou, alcaldessa de Caldes, i Laura Aloy, regidora d'Acciķ Social, va encarregar-se de donar la benvinguda a totes les assistents, que es van apropar a la trobada amb la il•lusiķ de cončixer la riquesa multicultural del poble i establir nous llaįos d'amistat.

170311_berenar_grupb.jpgLa implicaciķ de la gent gran, de les voluntāries i de l'equip de Serveis Socials, va fer més cālida la trobada, amb una delicada decoraciķ de tot l'equipament per a l'ocasiķ, i la complicitat d'alguns familiars que van encarregar-se de distribuir el menjar i els gots.

170311_berenar_grupc.jpgVa destacar també la gran varietat de plats que les participants de la jornada van preparar per a l'ocasiķ donant a cončixer part de la seva cultura: empanades de pollastre típiques de Bolívia i arepas de Venezuela,Rgayef i té amb menta del Marroc entre d’altres; a més de tot tipus de dolįos d'arreu del mķn van formar el deliciķs berenar intercultural.

170311_berenar_noies.jpgI mentrestant, contínues salutacions, preguntes i moltes ganes de cončixer-se entre totes les dones vingudes de Bolívia, Argentina, Catalunya, el Marroc, Rússia o Veneįuela entre d'altres. ĢCaldes vol viure la seva multiculturalitat -ha explicat Rosa Pou -i com a caldencs volem gaudir d'aquesta riquesa cultural que ens identificaģ

Tot aixō sense oblidar la condiciķ femenina, reflectida en els escrits de l'Aurora i la Ramona, dues de les participants, llegit durant la trobada i que van emocionar a totes les presents.

El berenar intercultural de dones, una iniciativa d'Alcaldia i d'Acciķ Social ,ha superat totes les expectatives, especialment l'objectiu de compartir experičncies vitals, creant un espai d'intercanvi cultural i coneixement que ha servit per apropar i enfortir els vincles entre les dones de Caldes.

Informaciķ publicada el 13 de marį de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05