Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L' exposició de bonsais i el concert de jazz obert a tothom, els actes estrella de la commemoració

Bonsais_grup

Cartell_exposiciA__XXV.jpgL'entitat Amics del Bonsai celebra el seu 25è aniversari amb un munt d'iniciatives per donar a conèixer la seva activitat i convida a tothom a participar.

170318_bonsais_Nit_de_JazzB_W.jpgEl tret de sortida es farà el 18 de març a les 12h del migdia amb la inauguració de l'exposició de bonsais a la Fabriqueta. L'exposició, que durarà fins al 26 de març, es podrà visitar d'11h a 14h i de 17h a 20h, excepte el 26 que tancarà a les 14h. Joan Puig, president de l'associació ja ha anunciat que l'exposició estarà dividia en dues parts. A l'exterior es farà un jardí zen i es decorarà el pati amb paisatges i boscos en motiu del Dia Internacional dels Boscos que es celebra el 21 de març. A l'interior trobarem els treballs més destacats que han realitzat els membres de l'entitat.

La nit del 18 de març, a les 21:30h l'associació ens convida a un concert de jazz que tindrà lloc a la Sala Cultural a càrrec del quintet Dulsat-Dotras-Montero, tot seguit es farà un refrigeri per a tots els espectadors.

El diumenge 19 de març a les 11 del matí a la Fabriqueta hi haurà un taller dedicat als infants on podran dissenyar, treballar i trasplantar un petit arbre, assessorats per socis de la nostra Associació. Les places són limitades a 15 nens.

Finalment, el dissabte 25 de març a les 11 del matí a la Fabriqueta, hi haurà una demostració oberta a tothom: el treball d’un Bonsai a càrrec de mestre Juanjo Pardo. conservador dels Bonsais del Jardí Botànic de Barcelona. Aquesta demostració tancarà els actes de commemoració del 25è aniversari de l'entitat.


Coneix més sobre l'entitat Amics del Bonsai:

Entrevista a Joan Puig, president de l'associació Amics del Bonsai [+]

Informació publicada el 15 de març de 2017