Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Aquest dissabte 25 de marçde 20:00 a 24:00h : tapes i música al Mercat Municipal

170315_tapes_i_mA_sica_mercat.JPGDesprés de l'èxit de la primera edició de tapes i música al Mercat Municipal, torna una segona edició on tothom està convidat a degustar les tapes més delicioses que es puguin imaginar a partir d'1 euro.

Des de les 20h i fins les 24h de la nit, el Mercat Municipal obrirà les seves portes per oferir les tapes dels comerços de Caldes: Can Piu Polleria, Carnisseria Anna Solà, Peixateria La Xarxa, Verdures Mercè, La Cassoleta, La Quadra del Mar i 39 Verdura i Cultura.

La vetllada anirà acompanyada de la música en directe del DJ Ricky Vives, músic caldenc, gràcies a un entarimat que estarà situat al Carreró. Es tracta d'un nou espai amb el que volem promocionar els músics de Caldes donant-lis visibilitat.

Aquells comerços que desitgin sumar-se a la festa treient els seus productes al carrer podran fer-ho prèvia notificació a l'Ajuntament de Caldes d'Estrac. Des de l’àrea de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament us animem a tots a participar i fer vostra aquesta nit de tapes i música!

Informació publicada el 15 de març de 2017