Pancarta 02
Pancarta 05
Pancarta 07
Pancarta 11
Pancarta 04
Pancarta 01
Pancarta 10
Pancarta 12
Pancarta 03
Pancarta 08
Pancarta 06
Pancarta 09
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Inaugurada amb čxit la 25a exposiciķ d'Amics del Bonsai a la Fabriqueta
La celebraciķ del 25č aniversari de l'entitat es va completar amb un concert de jazz i un taller per infants. La programaciķ es tancarā el proper dissabte amb una demostraciķ a la Fabriqueta

170318_bonsais_25_expo.jpg

170318_bonsais_expo25_.jpgMés de 50 bonsais de diferents espčcies omplen la sala d'exposicions i el pati exterior de la Fabriqueta des del passat dissabte 18 de marį amb motiu de la commemoraciķ del 25č aniversari de l'entitat Amics del Bonsai. A l'interior es poden apreciar els treballs més destacats 170318_bonsais_expo25_int.jpgdels socis de l'entitat, mentre que a l'exterior s'ofereixen uns vint paisatges i boscos, com el jardí zen que es pot apreciar al final del pati, realitzats amb motiu del Dia Internacional dels Boscos que es celebra el 21 de marį.

170318_bonsais_expo25_zen.jpgLa mostra, que durarā fins al 26 de marį i es pot visitar d'11h a 14h i de 17h a 20h, excepte el 26 que tancarā a les 14h, es va inaugurar el dissabte a les 12h del migdia. L'alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, va obrir els parlaments donant la benvinguda a tots els presents i 170318_bonsais_concertelogiant la tasca de l'entitat. Una tasca Ģplena de bellesa i forįa, perō delicada i discretaģ tal i com exigeix l'art de fer bonsais. Al seu torn, David Salvā, regidor de cultura de l'Ajuntament de Caldes, va felicitar l'entitat desitjant que la seva activitat continués com a mínim 25 anys més amb la implicaciķ de les noves generacions. Joan Puig, president de l'associaciķ, va dedicar les seves paraules a donar les grācies a tots els socis per la seva col•laboraciķ al llarg dels anys, descrivint aquesta aficiķ com una tasca que Ģdķna vida, és gratificant i un gaudi pels sentitsģ. Finalitzats els parlaments, Pou i Salvā van lliurar un diploma a l’entitat en reconeixement a la seva tasca de practicar i transmetre la disciplina artística mil•lenāria i tot seguit Puig va lliurar un obsequi, record del 25č aniversari, a tots els socis. La vetllada va concloure amb un refrigeri per a tots els convidats.

La commemoraciķ del 25č aniversari va continuar durant el dissabte a la nit amb un concert de jazz, obert a tothom, que va omplir la Sala Cultural amb l'actuaciķ del quintet Dulsat-Dotras-Montero, i va finalitzar amb un refrigeri per a tots els espectadors. Diumenge al matí, l'entitat va oferir un taller dedicat a introduir als infants en l'art de treballar els bonsais.

Els actes commemoratius continuaran encara el dissabte 25 de marį. A les 11 del matí a la Fabriqueta, tothom estā convidat a assistir a una demostraciķ a cārrec del mestre Juanjo Pardo, conservador dels Bonsais del Jardí Botānic de Barcelona que mostrarā als assistents com es treballa un bonsai.

Informaciķ publicada el 20 de marį de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05