Pancarta 12
Pancarta 11
Pancarta 06
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 09
Pancarta 10
Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 04
Pancarta 05
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Neix «Calderart» el Cicle d´Arts Escèniques i Musicals de Caldes d´Estrac
Les regidories de Joventut, Educació i Cultura impulsem un cicle d'activitats amb l'objectiu de potenciar diferents vessants de la cultura en el municipi

170404_escolabressol_musicaDonar sortida a les inquietuds artístiques i culturals de tots els caldencs i caldenques creant espais de formació i d'intercanvi en les arts escèniques, musicals i literàries: aquest és el principal objectiu de «Calderart», un cicle anual d'activitats artístiques obert a tothom qui 2017_Cartell_Cant_Coral__I_.jpgvulgui participar.

El cicle s'inicia aquest mes d'abril i ja hi han programats quatre tallers diferents. En primer lloc, el de "Música en Família", un taller familiar que es realitza en col•laboració amb l'Escola Bressol Municipal i que tindrà lloc a la mateixa escola, els dies 4, 18, 25 d'abril i, 2, 9, 16, 23 i 30 de maig, de 17:00h a 18:00h. En total són vuit sessions on introduirem la música en el món dels infants i compartirem en família una estona de jocs, cançons i tot tipus d'activitats lúdiques. Les places són limitades i les inscripcions es poden dur a terme a l'Escola Bressol Municipal, en el telèfon: 93 791 11 06.

El Taller de Cant Coral s'iniciarà a finals d’abril i maig, els dies 21 i 28 d’abril, 5, 12, 19 i 26 de maig de 20:00h a 22:00h a la Sala Cultural. Anirà a càrrec de l'estudi de música Arkadion i s'assajaran diferents estils de música amb la finalitat de tornar a posar en marxa la coral del municipi. Les inscripcions es poden fer a través de l'Àrea de Cultura: cultura@caldetes.cat

Pels més joves posem en marxa un taller de “Rap antiracista” que es durà a terme a l’Espai Jove durant el mes de maig a càrrec de Pau Llonch, coordinador del taller, activista i membre del grup «Atversaris». Es tracta d'un espai dirigit als nois i noies de Caldes que vulguin explorar les possibilitats que ofereix el rap com a mitjà d'expressió i reivindicació. Les inscripcions es poden fer a través de l'Espai Jove ( Telèfon: 93 791 17 78, espaijove@caldetes.cat )

El darrer dels tallers que es posarà en marxa és el Taller d’escriptura creativa, que es farà a la Biblioteca Can Milans a càrrec de Calaix de Cultura. La idea és explorar les condicions que afavoreixen la imaginació, la fantasia i la creativitat a l’hora d’escriure. A nivell tècnic, és tracta de desenvolupar l’estructura, l’ambientació, els personatges, els diàlegs, l’acció i trobar un estil personal propi a l’hora d’escriure. A partir de l’anàlisi de diferents autors, es descobriran diferents estils i es practicarà amb diverses tècniques per a crear històries pròpies. Seran sessions de 2 hores, els dissabtes 14 i 21 d’octubre i 4, 11, 18 i 25 de novembre, d'11 a 13h. Inscripcions a la Biblioteca Can Milans (Telèfon:  93 791 30 25)

Amb aquests tallers engeguem el «Calderart», però les diferents regidories implicades hem previst continuar nodrint aquest cicle amb diferents activitats culturals, com concerts i espectacles i és per això que us animem a seguir tota la programació a través de l'agenda que trobareu en el web municipal.

Informació publicada el 20 de març de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05