Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Aquest dissabte gran jornada d'Handbol al pavelló poliesportiu i estrena de tres “seleccions” escolars de Caldes, Sant Vicenç i Mataró


20170320_Jornada25_mod2.jpgDissabte a la tarda: cita amb l'handbol a Caldes d'Estrac.  A les 16h s'iniciarà la jornada amb el partit del Sènior Femení del Llavaneres-Caldes d’Estrac, que comença la Copa Federació defensant el títol aconseguit la passada temporada, contra un bon equip com és l'Handbol Terrassa.

D'altra banda, l'equip Sènior Masculí del Llavaneres-Caldes d’Estrac que recentment ha aconseguit l'ascens a segona catalana situant-se al segon lloc, jugarà contra el líder, el Sant Esteve Sesrovires B. El partit tindrà lloc a partir de les 19:30h.


Primera jornada amistosa d'Handbol entre tres seleccions escolars
handbol_JORNADA_SELECCIONS_cartell_25_V5.jpg

Amb l'objectiu de que els més joves puguin tastar l'handbol, entre els dos partits esmentats abans, es celebrarà una jornada amistosa entre tres equips formats pels instituts IES Esteve Albert de Sant Vicenç de Montalt, IES Llavaneres, i l'Escola Meritxell de Mataró.

Els participants també jugaran amb el cadet masculí del Llavaneres Caldes d'Estrac, i la vetllada finalitzarà amb un un berenar de germanor. Tothom està convidat a assistir!

Informació publicada el 22 de març de 2017