Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La degustació de tapes i música al Mercat Municipal es consolida amb una segona edició plena d'assistència
La qualitat dels productes, la música i una bona organització van afavorir l'èxit de la vetllada

170329_tapesmercat

170329_tapesmercatLa segona nit de tapes i música al Mercat Municipal de Caldes va gaudir d'una gran acollida per part dels veïns i veïnes de Caldes. La iniciativa impulsada des de l'Àrea de Promoció Econòmica i Turisme, i amb el suport de l' Àrea de Via Pública i Serveis Urbans de l'Ajuntament de Caldes es va consolidar el passat 25 de març amb una segona edició que va tenir com a protagonistes la música i la gastronomia.

tapesA les 20h el Mercat Municipal va obrir les portes amb una variada oferta de tapes a partir d'1 euro, mentre que alguns establiments de la Riera també van participar de la vetllada oferint els seus productes al carrer. El Dj caldenc Ricky Vives va amenitzar la vetllada amb diferents tipus de música des d'un entarimat situat al carreró, un esapi creat amb l'objectiu de donar a conèixer els músics de Caldes.

170329_tapesmercatEn total han estat 9 els comerços que han unit esforços per oferir una nit plena d'animació al municipi assolint l'objectiu de donar a conèixer el comerç de proximitat i els seus productes de qualitat: Can Piu Polleria, Carnisseria Anna Solà, Peixateria La Xarxa, Verdures Mercè, La Cassoleta, La Quadra del Mar, 39 Verdura i Cultura, Soletico i Món Sa.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica s'ha destacat la bona organització i entesa entre tots els que han col•laborat per dur a terme una iniciativa que suposa un impuls en el comerç del municipi. Ara només cal esperar a la següent nit de tapes que tindrà lloc el proper 10 i 11 de juny.

Mira totes les fotografies! [+]

Informació publicada el 27 de març de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05