Pancarta 08
Pancarta 09
Pancarta 02
Pancarta 05
Pancarta 07
Pancarta 10
Pancarta 01
Pancarta 04
Pancarta 06
Pancarta 12
Pancarta 11
Pancarta 03
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
AGENDA
Dissabte, 22 d'abril de 2017  -  6 h tarda
Concert Maria del Mar Bonet i Biel Mesquida, amb Dani Espasa, canten i reciten Bartomeu Rosellķ-Pōrcel i Josep Palau i Fabre

170422_Fundaciopalau_Maria del Mar Bonet i Biel Mesquida amb Dani EspasaL'espectacle De vida ardent es basa en la vida i en l'obra počtica de Bartomeu Rossellķ-Pōrcel. Maria del Mar Bonet, qui al llarg de la seva carrera ha musicat dotze poemes del poeta del foc, els cantarā. Biel Mesquida en recitarā d'altres que no han estat musicats. Ambdķs contaran amb la trajectōria d´una vida curta i intensa. La passiķ de Maria del Mar Bonet i de Biel Mesquida cap a un dels poetes més grans, malgrat la seva vida breu, que ha tingut Mallorca els ha impulsat a posar en escena una manera de fer en quč convergeix la poesia cantada i recitada amb la vida explicada d'una manera planera perquč pugui arribar el seu missatge počtic a tots els públics. Es pot dir que aquest espectacle es comenįā a forjar els anys setanta quan Maria del Mar Bonet musicava els primers poemes de Rossellķ-Pōrcel.En una carta de Rossellķ-Pōrcel a Espriu li deia que tenia passiķ pel foc, que en aquest sentit era molt valenciā. I és precisament aquest foc, omnipresent en la sensualitat i en la música verbal del poeta, el que s´ha volgut recrear a De vida ardent mitjanįant la creaciķ d´espais sonors que fan entrar a l´espectador en una sensorialitat rica de matisos de flames i de nit: de vertadera energia počtica senzilla i enlairadora.

A més a més De vida ardent repassa alguns dels aspectes biogrāfics, personals i professionals de Bartomeu Rossellķ-Pōrcel a partir dels seus propis versos, com per exemple “Pluja en el jardí de l´Ateneu”, “Poques paraules surten”, “Quan arribarā aquell moment”, “Brollador”, “Inici de campana”, “La teva mare broda”, “Sķller” o “Sonet marí”.

Tota una festassa rossellķ porceliana per celebrar l´obra d´un poeta que no s´atura, cent i un anys després del seu naixement, de comunicar-nos sentiments, paisatges, lluites, crítiques, dolors, ansietats i, també, petites felicitats quotidianes.

Lloc: Sala Cultural
Ho organitza: Fundaciķ Palau
Preu: 10 €
Tipus d'acte: Literatura, Música
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05