Pancarta 02
Pancarta 06
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 04
Pancarta 10
Pancarta 08
Pancarta 12
Pancarta 09
Pancarta 07
Pancarta 11
Pancarta 05
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La crōnica esportiva de Caldes d´Estrac
Segueix les darreres novetats dels equips d'handbol i patinatge

HANDBOL


161201_handbol_presentaciAEl Sčnior masculí del Llavaneres-Caldes d'Estrac de 3a Catalana va guanyar 30-12 al Santpedor. Amb l’ascens a la butxaca fa setmanes, l’equip va tornar a sumar un triomf després de dues ensopegades, en un partit en el que van comenįar molt encallats 170201_handbol_sen_fem.jpgen atac, perō quan van agafar el ritme van acabar guanyant de manera molt clara. L'equip segueix segon classificat del seu grup a l’espera de comenįar la Fase pel títol.

Per la seva banda, el Sčnior Femení del Llavaneres-Caldes d'Estrac va caure a casa contra el Sant Vicenį B (17-22) dificultant la seva situaciķ a la Copa Federaciķ. Continuen terceres classificades perō hauran de guanyar a La Garriga en un partit que tindrā lloc després de Setmana Santa, i esperar que la resta de resultats els afavoreixin.


PATINATGE

170411_patinatge_campionatbarcelonasolodanceCAMPIONAT BARCELONA SOLO DANCE
En el Campionat de referčncia les patinadores del club patinatge de Caldes d'Estrac han assolit el pōdium. La Paula Fontorodona obté la 3a plaįa en la categoria Sčnior en el seu primer campionat d'aquesta modalitat. La Marta Poch assoleix la 2a plaįa en la categoria Júnior amb uns excel.lents balls tant en el lliure com en el Style Dace. Finalment la Paula Falo ha obtingut la 2a plaįa en categoria Juvenil amb molt bones danses i ball lliure. Des del Club es felicita a totes les patinadores que ja s'estan preparant pel Campionat de Catalunya que es farā a Figueres.

170411_patinatge_danielamariaEl club destaca també el treball del tčcnic Miquel Quintana que ha aconseguit obtenir aquests bons resultats.

CAMPIONAT D'ESPANYA FIGURES OBLIGATŌRIES

La Daniela Maria obté la 4a plaįa en el Campionat d'Espanya. Unes petites errades causades pels nervis en la figura final fan que no aconsegueixi la 2a plaįa que tenia al seu abast. Tot i així la patinadora va oferir un gran campionat i una excel.lent actitud. Cal destacar que ha obtingut plaįa per participar en la Copa Alemanya de finals de Maig a on tornarā a lluitar pel calaix més alt del pōdium. Una cloenda a la temporada brillant d'una patinadora brillant, on també cal destacar la feina de la tčcnica Carla Torrell.

Informaciķ publicada l'11 d'abril de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05