Pancarta 02
Pancarta 11
Pancarta 12
Pancarta 10
Pancarta 03
Pancarta 04
Pancarta 05
Pancarta 01
Pancarta 06
Pancarta 09
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Comença amb força el taller “Música en Família”
El curs que fomenta la música entre els més petits de la família es va iniciar el 4 d´abril amb totes les places esgotades

170419_educarenflia_b.jpgEnsenyar als infants a estimar la música, i fer-ho en família. Aquest és l’objectiu principal del taller “Música en família” que es troba dins del cicle de Calderart promogut per l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i en col•laboració amb l’Escola Bressol Municipal.

170419_educarenflia_detall.jpgEl curs està organitzat en 8 sessions d’una hora aproximadament, que coordina i dirigeix Cristina Catalan, mestre de música, i està dirigit a infants entre 0 i 3 anys. La convocatòria ha estat un èxit i les places es van esgotar abans de començar el curs.

Segons Catalan, es tracta de que els infants tinguin un primer contacte amb la música despertant els sentits i sobretot passant una bona estona.  Per fer-ho es fan servir tot tipus de jocs, cançons i activitats lúdiques amb diferents instruments musicals. “És un espai -explica Catalan- on pares i fills són un, i on no arriba l’infant el pare l’ajudarà”. D’aquesta manera és com es crea un vincle, a l’hora que es gaudeix en família d’una estona d’aprenentatge i també es dóna a conèixer l’escola com un lloc on compartir experiències.

Informació publicada el 20 d'abril de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05