Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El curs que fomenta la música entre els més petits de la família es va iniciar el 4 d´abril amb totes les places esgotades

170419_educarenflia_b.jpgEnsenyar als infants a estimar la música, i fer-ho en família. Aquest és l’objectiu principal del taller “Música en família” que es troba dins del cicle de Calderart promogut per l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i en col•laboració amb l’Escola Bressol Municipal.

170419_educarenflia_detall.jpgEl curs està organitzat en 8 sessions d’una hora aproximadament, que coordina i dirigeix Cristina Catalan, mestre de música, i està dirigit a infants entre 0 i 3 anys. La convocatòria ha estat un èxit i les places es van esgotar abans de començar el curs.

Segons Catalan, es tracta de que els infants tinguin un primer contacte amb la música despertant els sentits i sobretot passant una bona estona.  Per fer-ho es fan servir tot tipus de jocs, cançons i activitats lúdiques amb diferents instruments musicals. “És un espai -explica Catalan- on pares i fills són un, i on no arriba l’infant el pare l’ajudarà”. D’aquesta manera és com es crea un vincle, a l’hora que es gaudeix en família d’una estona d’aprenentatge i també es dóna a conèixer l’escola com un lloc on compartir experiències.

Informació publicada el 20 d'abril de 2017