Pancarta 06
Pancarta 12
Pancarta 05
Pancarta 02
Pancarta 09
Pancarta 10
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 11
Pancarta 04
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
III Congrés Internacional. Picasso i identitat
La cita tindrā lloc del 27 al 29 d'abril del 2017, i la Fundaciķ Palau juntament amb el Museu Picasso de Barcelona seran els principals organitzadors

CongrA_s_internacional_fundacioPalau.jpgAquest mes d’abril  el Museu Picasso i la Fundaciķ Palau. Centre d´Art es complauen a acollir el III Congrés Internacional Picasso. Grācies a la iniciativa del Musée Picasso-Paris, des del 2015 el congrés proporciona un fōrum anual on es presenten els treballs més recents sobre l´obra i figura de Picasso.

El congrés comenįa al Museu Picasso els dies 27 i 28 i el 29 d'abril a la Fundaciķ Palau. El 27 i 28 d'abril les conferčncies se celebraran a Barcelona, al Col•legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya (COAC), mentre que els col•loquis del 29 d'abril tindran lloc a l'Hotel Colon de Caldes d'Estrac.

Concretament a  Caldes d’Estrac s’iniciarā la jornada amb una benvinguda de l’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou,  del president de la Fundaciķ Palau, Joan Noves, i de la directora de la Fundaciķ Palau, Maria Choya. Tot seguit s’iniciaran les conferčncies i colˇloquis on intervindran entre d’altres, Eduard Vallčs,  Doctor en Histōria de l’Art, Teresa-M Sala, Professora titular d’Histōria de l’Art a la Universitat de Barcelona, o Margarida Casacuberta, Professora de Literatura catalana contemporānia a la Universitat de Girona.

La jornada es tancarā amb un brunch a la Fundaciķ Palau, una visita a la mateixa i un recital de poesia.

Des de la Fundaciķ Palau s’avisa que les inscripcions ja estan tancades en haver-se omplert l’aforament māxim.

 

Consultar el programa [+]

Informaciķ publicada el 25 d'abril de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05