Pancarta 05
Pancarta 10
Pancarta 04
Pancarta 06
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 11
Pancarta 02
Pancarta 12
Pancarta 09
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La Fundació Palau signa un acord de col•laboració amb Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de LLavaneres
Els empadronats d´aquestes poblacions podran gaudir d´un accés lliure a la Fundació durant els propers 5 anys

170422_fpalau_acordDes de dissabte 22 d’abril, i coincidint amb l’obertura a Caldes d’Estrac de l’Any  Palau i Fabre, els empadronats a  Sant Vicenç de Montalt i a Sant Andreu de Llavaneres tenen accés agratuït a la Fundació Palau durant els propers 5 anys.

Per a que quedés constància s’ha signat un acord de col•laboració entre la Fundació Palau i Rosa Pou, alcaldessa de Caldes d'Estrac, Miquel Àngel Martínez, alcalde de Sant Vicenç de Montalt, i Joan Mora Buch, alcalde de Sant Andreu de Llavaneres. L’acord llegeix:
“La Fundació Privada Palau amb el present acord, facilita a tots els habitants amb padró de les poblacions de Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres, l’accés gratuït a les seves instal•lacions. L’acord tindrà validesa a partir del 22 d’abril del 2017, data d’inici de la celebració del centenari del naixement Josep Palau i Fabre a Caldes d’Estrac. D’aquesta manera els habitants d’aquestes poblacions passen a tenir les mateixes condicions d’accés a la Fundació Palau que han tingut els habitants de Caldes d’Estrac des de la data de la inauguració d’aquesta institució l’any 2003.

Aquesta gratuïtat s’estén per un període de 5 anys i s’emmarca dins de les celebracions de l’Any Palau i Fabre i de la voluntat de fer de la Fundació Palau un centre literari i artístic de referència, estable i sostenible, a la seva zona geogràfica, des de la seva ubicació a Caldes d’Estrac, al Maresme i comarques veïnes i, per extensió, a Catalunya.

Paral•lelament, aquesta iniciativa també té per objectiu arrelar la marca creada de les '3 viles', facilitant una oferta cultural conjunta de qualitat que respon a les necessitats de la població més propera amb la certesa que la programació, les activitats i la col•lecció de la Fundació Palau contribuiran a projectar la marca Maresme fora de la comarca.”

Informació publicada el 25 d'abril de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació relacionada
La cita tindrà lloc del 27 al 29 d'abril del 2017, i la Fundació Palau juntament amb el Museu Picasso de Barcelona seran els principals organitzadors

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05