Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Els empadronats d´aquestes poblacions podran gaudir d´un accés lliure a la Fundació durant els propers 5 anys

170422_fpalau_acordDes de dissabte 22 d’abril, i coincidint amb l’obertura a Caldes d’Estrac de l’Any  Palau i Fabre, els empadronats a  Sant Vicenç de Montalt i a Sant Andreu de Llavaneres tenen accés agratuït a la Fundació Palau durant els propers 5 anys.

Per a que quedés constància s’ha signat un acord de col•laboració entre la Fundació Palau i Rosa Pou, alcaldessa de Caldes d'Estrac, Miquel Àngel Martínez, alcalde de Sant Vicenç de Montalt, i Joan Mora Buch, alcalde de Sant Andreu de Llavaneres. L’acord llegeix:
“La Fundació Privada Palau amb el present acord, facilita a tots els habitants amb padró de les poblacions de Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres, l’accés gratuït a les seves instal•lacions. L’acord tindrà validesa a partir del 22 d’abril del 2017, data d’inici de la celebració del centenari del naixement Josep Palau i Fabre a Caldes d’Estrac. D’aquesta manera els habitants d’aquestes poblacions passen a tenir les mateixes condicions d’accés a la Fundació Palau que han tingut els habitants de Caldes d’Estrac des de la data de la inauguració d’aquesta institució l’any 2003.

Aquesta gratuïtat s’estén per un període de 5 anys i s’emmarca dins de les celebracions de l’Any Palau i Fabre i de la voluntat de fer de la Fundació Palau un centre literari i artístic de referència, estable i sostenible, a la seva zona geogràfica, des de la seva ubicació a Caldes d’Estrac, al Maresme i comarques veïnes i, per extensió, a Catalunya.

Paral•lelament, aquesta iniciativa també té per objectiu arrelar la marca creada de les '3 viles', facilitant una oferta cultural conjunta de qualitat que respon a les necessitats de la població més propera amb la certesa que la programació, les activitats i la col•lecció de la Fundació Palau contribuiran a projectar la marca Maresme fora de la comarca.”

Informació publicada el 25 d'abril de 2017
Informació relacionada
La cita tindrà lloc del 27 al 29 d'abril del 2017, i la Fundació Palau juntament amb el Museu Picasso de Barcelona seran els principals organitzadors