Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Una declaració de principis amb rima
L´Espai Jove posa en marxa el taller de “Rap antiracista” que començarà el 12 de maig

170322_espaijove_tallerrap_

Volem que els joves expressin les seves inquietuds, ajudant a construir un municipi que aposta per la convivència i la tolerància, i denuncia qualsevol actitud que vagi en contra d’aquests principis. Per això, el taller de “Rap antiracista” posa davant dels nois un micròfon i les eines necessàries perquè els participants puguin fer arribar la seva veu. En definitiva, es tracta d'un espai dirigit als nois i noies de Caldes que vulguin explorar les possibilitats que ofereix el rap com a mitjà d'expressió i reivindicació. El resultat es podraà veure en una actuació final el dia 21 de maig, en el marc del Dia Internacional de la Diversitat Cultural.

El taller de “Rap antiracista”  es durà a terme a l’Espai Jove durant el mes de maig, els dies 12, 15 i 19, a càrrec de Pau Llonch, coordinador del taller, activista i membre del grup «Atversaris». Les inscripcions estan obertes i es poden fer a través de l'Espai Jove ( Telèfon: 93 791 17 78, espaijove@caldetes.cat )

El taller de “Rap antiracista” forma part de les activitats del cicle Calderart, un programa d’activitats que té com a objectiu apropar diferents manifestacions artístiques com la música o la literatura a caldencs i caldenques.

Informació publicada el 26 d'abril de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05