Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Celebrem el Dia de la Diversitat Cultural
L´àrea de Joventut i Educació us conviden a una tarda plena d´activitats el proper 21 de maig orientades a la reflexió sobre la diversitat cultural

Cartell_Dia_DIVERSITAT_CULTURAL_2017.jpgEl 21 de maig és el Dia de la Diversitat Cultural i des de les Àrees de Joventut i Cultura, no volem deixar passar aquesta data sense celebrar la riquesa cultural que ens envolta cada dia a Caldes d’Estrac.

És per aquest motiu, que convidem a tothom a participar en les activitats programades. Començarem la jornada a les 17h a la Fundació Palau, amb una visita guiada a l’exposició de fotografies “Escoles d’altres mons” . Serà el mateix Kim Manresa, autor de l’exposició i fotògraf reconegut a nivell internacional, el que s’encarregarà de donar a conèixer cadascuna de les històries que s’amaguen darrera de cada imatge.

A continuació, a la Sala Cultural, podrem escoltar un rap antiracista preparat pels nois i noies de l’Espai Jove sota la coordinació de Pau Llonch (músic i activista social). Un treball fruit del taller que s’ha estat duent a terme durant el mes de maig dins del cicle Calderart.

Tot seguit, a la mateixa Sala Cultural, i en col•laboració amb l’AMPA, es projectarà la pel•lícula “Camí cap a l’Escola” amb l’objectiu de potenciar un diàleg posterior  a mode de reflexió sobre el dret a l’educació.

Una tarda, en definitiva, on volem aturar-nos per conèixer les diferents realitats socials entorn a l’educació, i alhora posar en valor les diferents identitats culturals que conformen la vila.

Informació publicada el 18 de maig de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05