Pancarta 12
Pancarta 10
Pancarta 01
Pancarta 04
Pancarta 09
Pancarta 08
Pancarta 11
Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 02
Pancarta 06
Pancarta 05
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Celebrem el Dia de la Diversitat Cultural
L´ārea de Joventut i Educaciķ us conviden a una tarda plena d´activitats el proper 21 de maig orientades a la reflexiķ sobre la diversitat cultural

Cartell_Dia_DIVERSITAT_CULTURAL_2017.jpgEl 21 de maig és el Dia de la Diversitat Cultural i des de les Ārees de Joventut i Cultura, no volem deixar passar aquesta data sense celebrar la riquesa cultural que ens envolta cada dia a Caldes d’Estrac.

És per aquest motiu, que convidem a tothom a participar en les activitats programades. Comenįarem la jornada a les 17h a la Fundaciķ Palau, amb una visita guiada a l’exposiciķ de fotografies “Escoles d’altres mons” . Serā el mateix Kim Manresa, autor de l’exposiciķ i fotōgraf reconegut a nivell internacional, el que s’encarregarā de donar a cončixer cadascuna de les histōries que s’amaguen darrera de cada imatge.

A continuaciķ, a la Sala Cultural, podrem escoltar un rap antiracista preparat pels nois i noies de l’Espai Jove sota la coordinaciķ de Pau Llonch (músic i activista social). Un treball fruit del taller que s’ha estat duent a terme durant el mes de maig dins del cicle Calderart.

Tot seguit, a la mateixa Sala Cultural, i en col•laboraciķ amb l’AMPA, es projectarā la pel•lícula “Camí cap a l’Escola” amb l’objectiu de potenciar un diāleg posterior  a mode de reflexiķ sobre el dret a l’educaciķ.

Una tarda, en definitiva, on volem aturar-nos per cončixer les diferents realitats socials entorn a l’educaciķ, i alhora posar en valor les diferents identitats culturals que conformen la vila.

Informaciķ publicada el 18 de maig de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05