Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes s'uneix al Dia Internacional de la Diversitat Cultural
Les àrees de Joventut i Educació organitzen una intensa jornada de reflexió per celebrar i donar a conèixer les diferents realitats culturals del món.

170521_diversitat.jpgEl diumenge 21 de maig, Dia Internacional de la Diversitat Cultural, les Àrees de Joventut i Cultura, van organitzar una jornada de reflexió convidant a joves, grans i famílies a participar de les diferents activitats.

170521_diversitat_a.jpgA les 17h, a la Fundació Palau, Rosa Pou, l’alcaldessa de Caldes, i David Serra, tècnic de les àrees de Joventut i Cultura, van donar la benvinguda a tots els participants. Tot seguit, els presents van poder gaudir d’una visita guiada per l’exposició “Escoles d’altres mons” a càrrec de Kim Manresa, autor de les fotografies que conformen la mostra. Una a una, Manresa va explicar les diferents històries de les persones fotografiades, com la de dos alumnes que s’havien fet amics, tot i que els seus pares s’havien enfrontat durant la guerra.

170521_diversitat_cineA les 18h, a la Sala Cultural, es va reproduir el rap antiracista preparat pels nois i noies de l’Espai Jove sota la coordinació de Pau Llonch (músic i activista social). Un treball fruit del taller que s’ha dut a terme durant aquest mes de maig dins del cicle Calderart.
A continuació, a la mateixa Sala Cultural, i organitzat pels membres de la comissió d’Educació de l’AMPA, es va projectar la pel•lícula “Camí cap a l’Escola” que va donar peu a una reflexió sobre el dret a l’educació.

Informació publicada el 22 de maig de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05