Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Bio-fira Aqua Calida: ja tenim a punt la programació!
Durant el 10 i 11 de juny posem al teu abast un munt d´activitats per a grans i petits relacionades amb el termalisme, salut,  i la nostra història i gastronomia. Mira tots els detalls en el fulletó informatiu

Tríptic informatiu:

TrA_ptic_AC_Programa__amb_acte_nou_.pdf

Tríptic informatiu Aqua Calida

Fitxer: TrA_ptic_AC_Programa__amb_acte_nou_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 743.6 kB

Només queden dues setmanes per la fira més bio de Caldes d’Estrac i ja tenim a punt tota la programació.  

Planol_FIRA_AQUA_CALIDA

L’obertura de la fira serà el dissabte 10 de juny a partir de les 16h i finalitzarà el diumenge a les 15h. Al llarg de la riera estaran situats tots els expositors, i com es pot veure en el mapa, el cor de la fira serà la Plaça de la Vila, on trobarem el punt d’informació.

Quines són les activitats de les que podrem gaudir?  Com hem anunciat la fira tindrà quatre àmbits:  

Termalisme: comptarem amb la presència de diferents balnearis catalans que ens explicaran las seva experiència, a més a més el balneari Caldes d’Estrac obrirà les seves portes durant tot el cap de setmana, i també farem conferències amb experts sobre els beneficis de les aigües termals.

Salut: Dedicarem espais a masterclass de reiki, ioga, tai txí, pilates, i d’estiraments i consciència corporal, i gaudirem d’una demostració d’Aikido

Història: Podrem viure fantàstics espectacles basats en les llegendes de les dones d’aigua i coneixerem la història d’amor entre la Fàtima i en Busquets.  També projectarem el documental Mediterrani, que ens donarà una particular visió d’aquest mar i les seves cultures a través d’un viatge aeri.

Gastronomia: Gaudirem de tastets gastronòmics saludables elaborats pel Mercat Municipal i altres comerços, ambientats amb la música de la Big Band de l’Escola de Música l’Oriola de Sant Vicenç de Montalt.

Amb aquesta fira, el nostre objectiu és fer una aposta decidida per un estil de vida basat en el benestar, la sostenibilitat i la nostra salut, així com la del món on vivim. Per això, també trobareu activitats relacionades a la sensibilització com una taula rodona per conèixer el concepte de biocivilització que engloba  cooperativisme, movilitat sostenible, energies renovables, etc.  i diferents jocs i exposicions pensats per a tota la família perquè, a través d’ells entenem com funciona l’eficiència energètica .

No deixeu passar l’oportunitat,  veniu a la bio-fira Aqua Calida i poseu el vostre granet de sorra per un món més sostenible!. Al tríptic informatiu trobareu tota la informació!


Informació publicada el 25 de maig de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05