Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L´Escola Sagrada Família i la Fundació Palau col•laboren per dur a terme una exposició on els alumnes són els protagonistes
La inauguració tindrà lloc el proper 9 de juny a la Fundació Palau

160614_petits_artistes.jpg

Els alumnes de 5è de l’Escola Sagrada Família són els principals organitzadors de l’ exposició que tindrà lloc a la Fundació Palau del 9 fins al 14 de juny i on es podran apreciar els diferents treballs artístics dels nens i nenes de l’escola, des de P3 a 6è curs.

Aquesta exposició neix d’un projecte conjunt entre la Fundació Palau i l’Escola Sagrada Família, que ja es va posar en marxa el curs passat i va concloure amb una exitosa mostra dels treballs tots els infants.

Aquest any els alumnes de cinquè han estat els encarregats d’organitzar l’exposició i per fer-ho han assistit a cinc sessions formatives celebrades a la Fundació Palau i centrades en el disseny, el comissariat, activitats relacionades amb l’exposició que es poden dur a terme, el màrqueting i el muntatge. L’objectiu final és que nens i nenes puguin aprendre com és el procés d’elaboració d’una exposició: des de la seva concepció fins al muntatge final.

La inauguració tindrà lloc el 9 de juny a la Fundació Palau amb la presència dels alumnes que hi han participat, el professorat que ha dirigit el projecte, la directora de l’escola, l’alcaldessa de Caldes d’Estrac i l’equip de la Fundació

Informació publicada el 7 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05