Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La bio-fira Aqua Calida serà un punt de trobada d'experts en teràpies naturals
Sessions obertes a tothom omplen la programació de la fira

170610_aquacalida_consciènciacorporal

Disciplines com el ioga, el taitxí, el pilates, l’aikido i el reiki estaran ben presents a la bio-fira Aqua Calida amb sessions de grup i demostracions obertes a tothom qui vulgui conèixer els beneficis que poden aportar a la vida quotidiana.

Dissabte 10 de juny a les 21h, a la plaça de l’Ajuntament, gaudirem d’una demostració d’aikido a càrrec de l’Associació Aikido de Caldes Estrac, que tornarem a repetir el diumenge a les 12:30h.

Diumenge 11 de juny a les 11h celebrarem una sessió col•lectiva de reiki, a càrrec d’Espai Silenci de Caldes d’Estrac i a les 12:15h, Jon Ayúcar realitzarà una classe d’estiraments i consciència corporal.

A més a més, també tindrem dues conferències per aprofundir en aquestes disciplines. Dissabte a les 18:30h a la Sala Cultural: “Medicina tradicional xinesa i els beneficis del taitxí” A càrrec de Jaume Gallaguet i Àngels Bueno i diumenge: “Aprofita el reiki per millorar la teva vida quotidiana” A càrrec de Sandra Campos, mestra de reiki d’Espai del Silenci.

I pels qui vulguin saber com és una sessió de ioga, taitxí o pilates, durant tot el cap de setmana podran gaudir de diferents sessions de grup al racó del Lledoner on tothom està convidat.

Vols saber més coses de la fira? Mira el web: www.caldetes.cat/aquacalida

Informació publicada el 7 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05