Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 11
Pancarta 05
Pancarta 01
Pancarta 09
Pancarta 10
Pancarta 12
Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 03
Pancarta 06
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Histōria i llegendes que prenen vida
Fira Aqua Calida 2017 - Foto V. Cedro
 Fira Aqua Calida 2017 - Foto V. Cedro

Tant dissabte com diumenge 10 i 11 de juny els carrers del municipi van acollir diferents espectacles i activitats infantils amb motiu de la bio-fira Aqua Calida.

Fira Aqua Calida 2017 - ball dels gegantsEn primer lloc dissabte, a l’Espai de Contes i a cārrec de Xiulacontes, es va narrar la llegenda de la Dona d’Aigua de Caldes, una bonica histōria plena de māgia que va captivar als infants de la família. El diumenge es va oferir una altre sessiķ de contes; aquest cop basada en la llegenda de la Fātima i en Busquets, els personatges que han esdevingut els gegants de Caldes.

Fira Aqua Calida 2017 - Espai de ContesD’altra banda es van dur a terme espectacles com el ball de les Dones d’Aigua, a cārrec dels bastoners de Malla, basat en les rentadores; i la dansa amb música i aigua  “La reina de les encantades”, a cārrec de LU’UM que va tenir com a escenari l’emblemātic safareig del nostre municipi.

Fira Aqua Calida 2017 - ball dels gegantsLa colla gegantera de Caldes d’Estrac també va participar amb una cercavila des de la plaįa de la Vila fins  al Mercat  Municipal, que va donar pas a l'obertura de les "Tapes i Vermut” del diumenge.

La Fundaciķ Palau va acollir una exposiciķ sobre l’estalvi i la eficičncia energčtica, i va oferir portes obertes els dos dies de la fira.

Cal destacar també les activitats infantils realitzades amb el suport de la Diputaciķ de Barcelona i pensades per introduir als més petits en els valors de la sostenibilitat i l’eficičncia energčtica, com el joc “Pedala amb energia”, on es podien fer granissats i  crispetes amb l’energia generada pedalejant amb una bicicleta. Un exemple prāctic de que amb un petit gest es pot aconseguir un mķn més sostenible.

Vols saber més coses de la fira? Mira el web: www.caldetes.cat/aquacalida

Informaciķ publicada el 15 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05