Pancarta 01
Pancarta 11
Pancarta 04
Pancarta 10
Pancarta 12
Pancarta 06
Pancarta 02
Pancarta 03
Pancarta 05
Pancarta 09
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Més que una exposició d'art
«Petits grans artistes» es consolida amb una segona edició on els alumnes de 5è prenen la iniciativa
Inauguració de l'exposició. Fotos: Escola Sagrada Família
 Inauguració de l'exposició. Fotos: Escola Sagrada Família

«La idea no és només fer una exposició d'art» explica Gemma Boronat, cap d'estudis de l'Escola Sagrada Família. I és que darrera dels 183 treballs que han omplert les parets de la Fundació Palau entre el 9 i el 14 de juny, hi ha un projecte educatiu que té com a objectiu “donar veu a la creativitat dels nens i nenes de l’escola”, en paraules de Natàlia Millán, directora del centre.

Petits_grans_artistesA diferència de la primera edició, en aquesta ocasió,  els alumnes de cinquè han estat els encarregats d’organitzar l’exposició i per fer-ho han assistit a cinc sessions formatives celebrades a la Fundació Palau i centrades en el disseny, el comissariat, l’organització i les visites guiades, el màrqueting, i el transport i muntatge de les obres. D’aquesta manera nens i nenes han pogut aprendre com és el procés d’elaboració d’una exposició: des de la seva concepció fins al muntatge final.

Obra inspirada en J.Palau
 Obra inspirada en J.Palau
El resultat final es va poder apreciar durant la inauguració que va tenir lloc el 9 de juny a la Fundació Palau i que va comptar amb la presència de Rosa Pou, l’alcaldessa de Caldes, Maria Choya, directora de la Fundació Palau, i Natàlia Millán. Després dels parlaments, nois i noies de 5è van ser els encarregats de fer una visita guiada per l’exposició.

Des de P3 fins a 6è, tots els infants de l’escola van exposar una de les seves obres realitzada durant el curs al laboratori d’art o al taller de plàstica. D’aquí la varietat de tècniques utilitzades en el conjunt dels treballs:  des de collage, estampacions o fins i tot escultures.  Cal destacar l’obra conjunta dels alumnes de 4t basada en un poema de Josep Palau i Fabre.

Segons els organitzadors, amb aquesta edició es consolida un projecte transversal i enriquidor per als alumnes participants, i és per això que ja s’està treballant per dur a terme una tercera edició.

Informació publicada el 16 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05