Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Celebrarem l´arribada de la flama del Canigó, encendrem la foguera i per la nit, castell de focs, sopar i festa

El foc tornarà a ser un dels protagonistes de la nit més curta de l’any. La vetllada s’iniciarà a les 21h a la platja de les barques amb l’arribada de la flama del Canigó, procedent de les teies del cim.

Sant Joan 2017Tot seguit, la Plataforma Cívica de Caldes d’Estrac s'encarregarà de la lectura del Manifest d’Òmnium Cultural,que recordant les paraules de la Muriel Casals, “nosaltres som el somni”, convida a continuar “lluitant amb força contra la complaença fins tenir la feina feta”.

Per a tots els que vulguin celebrar el Sant Joan a les platges de Caldes d’Estrac, hi haurà un sopar popular, a partir de les 21:30h. L'organització posarà les cadires i les taules, i cadascú ha de portar el seu sopar. Les persones que vulguin participar, poden reservar les cadires per 2 euros a l’estanc.

A les 23:15h, a la platja del Bassiot, tindrà lloc l’encesa de la foguera popular, i a continuació podrem gaudir d’un castell de focs artificials.

La nit continuarà encara gràcies al grup D-Covers a partir de les 23:30h i el DJ Nafent a partir de les 2h de la matinada.

Les activitats de la revetlla estan organitzades pel Club Nàutic Caldes d'Estrac - Associació de Pescadors i La Quadra del Mar, en col·laboració amb l'Ajuntament de Caldes d'Estrac i la Plataforma Cívica de Caldes d'Estrac. LLegir el manifest:

Sant Joan 2017

Sant Joan 2017

Fitxer: 2017_DIPTIC_SANT_JOAN_DEFINITIU.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 872,89 kB


Notícies relacionades:  Revetlles amb precaució [+]

Informació publicada el 16 de juny de 2017