Pancarta 07
Pancarta 05
Pancarta 10
Pancarta 11
Pancarta 12
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 09
Pancarta 04
Pancarta 06
Pancarta 03
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
AGENDA
Dissabte, 15 de juliol de 2017  -  2/4 de 10 vespre
FESTIVAL POESIA I +. Del 6 al 16 de juliol.
HE DEIXAT AL PAPER TOTA LA SANG / ESTIMAT PICASSO

HE DEIXAT AL PAPER TOTA LA SANG. Rowan Ricardo Phillips, Juana Adcock i Ramon Prats.21:30h

170707_Poesiai+_rowanEl festival s´internacionalitza i és una gran alegria poder presentar la potčncia lírica del poeta novaiorqučs Rowan Ricardo Phillips i els versos bestials de la mexicana Juana Adcock, acompanyats pel bateria extraordinari Ramon Prats. Amb el seu debut, The Ground, una oda elegíaca a la seva ciutat després del 9/11, Phillips (“A poem is the palm of the ocean,/ closing”) va deixar a tothom bocabadat i va guanyar un grapat de premis. Per acabar-ho d´adobar, és traductor de catalā i ha traduīt Espriu a l´anglčs! Adcock (“es el fin, y siento una aborazada gana/ de haber vivido”) fa deu anys que viu a Escōcia i el seu primer llibre, Manca, és una exploraciķ visceral de l´anatomia de la violčncia a Mčxic. En Ramon Prats és un dels músics catalans amb més projecciķ internacional ara mateix. Quč passarā quan aquests tres comencin a intercanviar versos i percussions?

ESTIMAT PICASSO. LLuís Homar i Clara Segura. 22:30h
Adaptaciķ del text per Pere Vilā i Ferran Joanmiquel

Estimat Picasso és un diāleg impossible. La posada en escena de tot allō que, probablement, Palau i Fabre i Jacqueline Picasso haurien volgut dir-se perō que no van arribar a dir-se mai. El perquč de l´habitual pelegrinatge de Palau a Notre-Dame-de-Vie, les ombres de dubte, els retrets mutus. “No se li pot fer ombra al sol”, diria Jacqueline.
Tot comenįa amb Palau i Fabre arribant, una vegada més, a Mougins. El seu objectiu és visitar Picasso i entregar-li el nou llibre que ha escrit sobre ell, perō Picasso no estā disponible i el rep Jacqueline. A partir d´aquí, Palau i Jacqueline inicien una partida d´escacs dialčctica d´alt voltatge que pren la veu de dos dels nostres actors més estimats i admirats, Lluís Homar i Clara Segura. Una cita senzillament imprescindible.

Lloc: Pčrgola Can Muntanyā
Ho organitza: Fundaciķ Palau i Ajuntament de Caldes d'Estrac
Preu: 18€
Tipus d'acte: Música, Teatre
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05