Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Dissabte, 15 de juliol de 2017  -  2/4 de 10 vespre
HE DEIXAT AL PAPER TOTA LA SANG / ESTIMAT PICASSO

HE DEIXAT AL PAPER TOTA LA SANG. Rowan Ricardo Phillips, Juana Adcock i Ramon Prats.21:30h

170707_Poesiai+_rowanEl festival s´internacionalitza i és una gran alegria poder presentar la potència lírica del poeta novaiorquès Rowan Ricardo Phillips i els versos bestials de la mexicana Juana Adcock, acompanyats pel bateria extraordinari Ramon Prats. Amb el seu debut, The Ground, una oda elegíaca a la seva ciutat després del 9/11, Phillips (“A poem is the palm of the ocean,/ closing”) va deixar a tothom bocabadat i va guanyar un grapat de premis. Per acabar-ho d´adobar, és traductor de català i ha traduït Espriu a l´anglès! Adcock (“es el fin, y siento una aborazada gana/ de haber vivido”) fa deu anys que viu a Escòcia i el seu primer llibre, Manca, és una exploració visceral de l´anatomia de la violència a Mèxic. En Ramon Prats és un dels músics catalans amb més projecció internacional ara mateix. Què passarà quan aquests tres comencin a intercanviar versos i percussions?

ESTIMAT PICASSO. LLuís Homar i Clara Segura. 22:30h
Adaptació del text per Pere Vilà i Ferran Joanmiquel

Estimat Picasso és un diàleg impossible. La posada en escena de tot allò que, probablement, Palau i Fabre i Jacqueline Picasso haurien volgut dir-se però que no van arribar a dir-se mai. El perquè de l´habitual pelegrinatge de Palau a Notre-Dame-de-Vie, les ombres de dubte, els retrets mutus. “No se li pot fer ombra al sol”, diria Jacqueline.
Tot comença amb Palau i Fabre arribant, una vegada més, a Mougins. El seu objectiu és visitar Picasso i entregar-li el nou llibre que ha escrit sobre ell, però Picasso no està disponible i el rep Jacqueline. A partir d´aquí, Palau i Jacqueline inicien una partida d´escacs dialèctica d´alt voltatge que pren la veu de dos dels nostres actors més estimats i admirats, Lluís Homar i Clara Segura. Una cita senzillament imprescindible.

Lloc: Pèrgola Can Muntanyà
Organitza: Fundació Palau i Ajuntament de Caldes d'Estrac
Preu: 18€
Tipus d'acte: Música, Teatre