Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Diumenge, 16 de juliol de 2017  -  2/4 de 9 vespre
FESTIVAL POESIA I +. Del 6 al 16 de juliol.
NIT DE POETES/ CÀNTUT

170707_Poesiai+_antoniNIT DE POETES. Antoni Clapés, Rubén Luzón i Sònia Moll. 20:30h

L´obra d´Antoni Clapés (Sabadell, 1948) és clau en la poesia catalana contemporània no només com a poeta –ha publicat una vintena de llibres de poemes; Pluja (2015, AdiA) és el darrer–, sinó també com a traductor i com a editor. Els seus versos reivindiquen sense pretensió la humilitat, allò que transcendeix els límits calladament. En el darrer poemari de Sònia Moll (Barcelona, 1974), I Déu en algun lloc (2014, Cafè Central/Eumo), la poeta descriu com ningú una altra mena de límits, els que es creuen en el procés d´una pèrdua, la de la memòria. I, finalment, Rubén Luzón (València, 1982) continua explorant a Alguna cosa (2017, 3i4 edicions) els límits del llenguatge i, per tant, allò que som nosaltres.
Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, presentarà aquest potent trio que cartografia a la perfecció la diversitat i la força il·limitada de la poesia catalana actual.

CÀNTUT. 21:30H

Càntut són les cançons dels avis i, per tant, són també les cançons que hem de conèixer per saber d´on venim, i recordar per reivindicar la veu dels que ja no hi són. Càntut és un projecte del músic empordanès Carles Sanjosé (Sanjosex) i l´acordionista vallesà Carles Belda, amb l´excel·lent companyia de la violinista Coloma Bertran i el multiintrumentista Jordi Casadesús. Càntut és el resultat d´una immersió en el cançoner online que ha impulsat el musicòleg Albert Massip
i que aplega més de mil enregistraments que rastregen la petja del cant de tradició oral a les comarques
de Girona. Càntut és tot això i és memòria musicada. La nostra.

Lloc: Pèrgola Can Muntanyà
Organitza: Fundació Palau i Ajuntament de Caldes d'Estrac
Preu: 15€
Tipus d'acte: Música
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05