Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Dijous, 6 de juliol de 2017  -  9 h vespre (*fins al 16-7-2017)
FESTIVAL POESIA I +. Del 6 al 16 de juliol.
Omplim de versos els jardins de vora el mar

170707_Poesiai+_cartellOmplim de versos els jardins de vora el mar

Cada estiu, la Fundació Palau capitaneja la irradiació poètica més important de fora la capital i s´encarrega de fer arribar els millors poetes, músics i artistes als indrets amb més encant.

Enguany, el centenari del genial poeta Josep Palau i Fabre vertebrarà una programació hereva de la seva gosadia i curiositat insadollables. Amb la intenció d´escampar arreu la passió per la poesia i la seva hibridació amb les arts, el Poesia i + 2017 tornarà a ser un mostrari de creativitats desbor- dants: qui es pot resistir a la veuarra d´en Roger Mas? Qui es perdria l´Homar i la Segura encarnant la passió de Palau per Picasso? O la intensitat de Rosalía i Refree, les percussions desbocades de Coetus, les il·luminacions de Rowan Ricardo Phillips, els versos punyents d´Albert Balasch o Fadwa Suleiman, la recuperació de la nostra tradició musical de ‘Càntut´? Qui no es rendiria davant de l´alegria de la Joana Gomila, la saviesa de l'Antoni Clapés, la frescor de El pèsol feréstec?

El Festival POESIA i + 2017 celebra el centenari del naixement de Josep Palau i Fabre i la campanya dissenyada enguany vol ser un homenatge a la seva obra i a la relació íntima i personal que establim amb la poesia. Una relació on la nuesa es torna ineludile i on la riquesa de la diversitat s´expressa en tota la seva plenitud. Amb la poesia per bandera i amb un dels versos més cèlebres de Palau i Fabre, Jo em donaria a qui em volgués, llancem de nou el crit de guerra del festival: + POESIA SI US PLAU, i omplim de sentit el cartell del festival.

Preu Abonament General: 35€ (fins el 30 de juny)
Preu Abonament General: 40€ ( a partir del 1 de juliol)

Lloc: Mataró, Dosrius, Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar, Canet de Mar i Caldes d'Estrac
Data: 6 de juliol de 2017 fins al 16 de juliol de 2017
Organitza: Fundació Palau i diferents Ajuntaments del Maresme
Preu: Gratuits i de pagament
Tipus d'acte: Música
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05