Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Ja tenim aquí la Terramar Triatló Popular
Un triatló de muntanya d'iniciació individual o per equips de dues persones per relleus, organitzat per Besttrail i l´Ajuntament de Caldes dEstrac.

170702_triatlo.pngEl proper 2 de juliol tindrà lloc la Terramar Triatló Popular, que es consolida amb una quarta edició on l’objectiu es oferir una jornada lúdica i esportiva per a tota la família, ja que el circuit està pensat per a que tothom pugui fer-ho. Només cal ser major de 16 anys. Es podrà competir en diferents categories a triar:Individual masculina i femenina; i equip relleus masculí, femení i mixte


Com ja és habitual tindrà la sortida i arribada en el parc Joan Maragall / Plaça de les Barques, amb la natació centrada a les platges de Kalima i de la Varada. El tret de sortida es donarà a les 8:30h del matí, tot i que l’obertura de boxes i l’entrega de dorsals es farà a partir de les 7:30h

El circuit de bicicleta de muntanya estarà localitzat pels turons de Caldes d´Estrac passant per l´ermita del Remei,  Can Milans i la Riera. L'itinerari finalitzarà amb el circuit de trailrunning situat en el Parc de Can Muntanyà i el Turó de la Torre dels Encantats.
Sense que hi hagi hagut cap variació, l´itinerari és divideix en 500 m nedant, 14 km en bicicleta de muntanya i 4 km de cursa a peu.

Més informació i inscripcions [+]

Informació publicada el 23 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05