Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Més poesia si us plau!
La Fundació Palau acollirà el proper dimecres 28 de juny a les 11h la roda de premsa de presentació de la 12a edició del Festival Poesia i +.

170706_cartell_poesiaimesEl festival, que tindrà lloc del 6 al 16 de juliol a Caldes d’Estrac i a diferents poblacions del Maresme, és un dels més actius i innovadors de la creació poètica i artística contemporània. Enguany, en el marc de l'Any Palau i Fabre, la figura de l'Alquimista vertebrarà una programació que es vol hereva de la seva gosadia i curiositat insadollables.

En l'acte de presentació que tindrà lloc aquest dimecres a les 11h a la Fundació Palau comptarem amb Mireia Calafell, Martí Sales i Pere Almeda, directors del festival; Manel Guerrero, comissari de l'Any Palau i Fabre; Maria Choya, directora de la Fundació Palau; Rosa Pou, alcaldessa de Caldes d'Estrac; Joaquim Fernández i Oller, regidor de cultura de l'Ajuntament de Mataró; Montserrat Caba, del Centre de Documentació i Estudi Salvador Espriu d'Arenys de Mar; Marc Bosch, alcade de Dosrius; i Jordi Reñé, regidor de cultura, serveis socials i sanitat de Dos Rius

Informació publicada el 26 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05