Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Bona acollida dels actes de celebració de la revetlla de Sant Joan
La rebuda de la flama del Canigó va donar el tret de sortida a la festa

170623_santjoan_foguera

170623_santJoan_flama.jpgLa platja de les  Barques ha estat aquest any l’escenari escollit per rebre la flama del Canigó provinent de les teies del cim. A les 21h, David Serra, tècnic de l’Àrea de Cultura va explicar la història de la flama tot donant pas a l’arribada de la mateixa i a l’encesa del peveter.

170623_santjoansopar.jpgEl sopar popular va ser una de les activitats amb més participació de la nit. Segons l’Associació de Pescadors unes 450 persones es van aplegar a les 85 taules que es van muntar a la platja. A les 23h, Roser Alsina, en nom de la Plataforma Cívica de Caldes, va llegir el manifest d’Òmnium Cultural que recordant les paraules de la Muriel Casals, “nosaltres som el somni”, convidava a tothom a continuar “lluitant amb força contra la complaença fins tenir la feina feta”.

170623_santjoan_dcovers.jpgL’encesa de la foguera, que va estar cremant fins la matinada, i el castell de focs van captivar a tots els assistents omplint la nit de foc i de color per donar la benvinguda a l’estiu.

La nit va continuar a la platja dels Tres Micos gràcies a la música de D-Covers i del DJ Nafent. Segons l’Associació de Pescadors, entre els participants al sopar i els grups que van anar al concert gairebé un miler de persones van passar per les platges de Caldes a celebrar la revetlla.

Les activitats de la revetlla d’aquest any han estat organitzades pel Club Nàutic Caldes d'Estrac - Associació de Pescadors, La Quadra del Mar, i l’Ajuntament de Caldes en col•laboració amb la Plataforma Cívica de Caldes d'Estrac i la Creu Roja.

L’agrupació de pensionistes s’uneix a les festes de Sant Joan

170623_santjoan_pensionistes.jpgCom ja és habitual,  l’Agrupació de Pensionistes va celebrar un sopar especial de Sant Joan a la Sala Cultural. A partir de les 22h, els socis es van reunir per celebrar la revetlla, amb un bon sopar, coca i cava. La festa va comptar amb l’actuació en viu de Jordi Moncayo que 170623_santjoan_pensionistes_taula.jpg170623_santjoan_monclayo.jpgva amenitzar la trobada amb música en directe.

Informació publicada el 27 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05