Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Es celebrarà el proper 17 de setembre

170702_triatlo.pngAmb l’objectiu d’aconseguir més inscripcions, s’ha ajornat la Terramar Triatló Popular que havia de celebrar-se aquest diumenge. La nova data acordada és el diumenge 17 de setembre.

La Terramar Triatló Popular, arriba aquest any a la quarta edició mantenint l’esperit que sempre l’ha caracteritzat: gaudir d’ una jornada lúdica i esportiva per a tota la família, ja que el circuit està pensat per a que tothom pugui fer-ho. Només cal ser major de 16 anys.

Com sempre, es podrà competir en diferents categories a triar:Individual masculina i femenina; i equip relleus masculí, femení i mixte. La sortida i l’arribada tindran lloc al parc Joan Maragall / Plaça de les Barques, amb la natació centrada a les platges de Kalima i de la Varada. El tret de sortida es donarà a les 8:30h del matí, tot i que l’obertura de boxes i l’entrega de dorsals es farà a partir de les 7:30h

El circuit de bicicleta de muntanya estarà localitzat pels turons de Caldes d´Estrac passant per l´ermita del Remei,  Can Milans i la Riera. L'itinerari finalitzarà amb el circuit de trailrunning situat en el Parc de Can Muntanyà i el Turó de la Torre dels Encantats.

Sense que hi hagi hagut cap variació, l´itinerari és divideix en 500 m nedant, 14 km en bicicleta de muntanya i 4 km de cursa a peu.

Més informació i inscripcions [+]

Informació publicada el 28 de juny de 2017