Pancarta 08
Pancarta 12
Pancarta 04
Pancarta 02
Pancarta 10
Pancarta 06
Pancarta 01
Pancarta 11
Pancarta 07
Pancarta 09
Pancarta 05
Pancarta 03
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Carta dels voluntaris i les voluntāries de Creu Roja
CARTA DELS VOLUNTARIS I LES VOLUNTĀRIES DE CREU ROJA

Al poble de Caldes d´Estrac:


Ens dol comunicar-vos que finalment aquest any ja NO vigilarem les platges de Caldes, com feia quaranta quatre anys que fčiem. Com sabeu, hi ha motius administratius que van més enllā de les bones intencions i de l´acciķ altruista. És una llāstima, com a Instituciķ no podem lluitar contra les empreses. Des de la nostra Instituciķ prioritzem, per davant de tot, la qualitat i la seguretat dels serveis que oferim.

Tot i que per nosaltres no fossin estius fācils ni refrescants, eren estius entretinguts i dināmics, fent una labor d´ajuda al nostre Poble. Es podria dir que la majoria de joves caldencs han passat, un estiu o altre, fent de socorristes als Tres Micos i al Kalima, sent així una activitat que alhora potenciava la socialitzaciķ, el respecte i la responsabilitat, des d´uns valors d´ajuda social. A banda de la tasca de socors que realitzāvem, vam crear un grup molt maco, amb bon ambient i companyonia. “Ens agradava poder ajudar a les āvies del poble a baixar fins a la sorra, carregant el seu para-sol, entre d´altres ančcdotes que podríem explicar”.

Us agraīm també totes les mostres de suport, d´agraīment i bon tracte que anys enįā hem rebut per valorar el nostre servei. Totes aquestes mostres d´afecte i bones paraules que sempre heu tingut han donat sentit a la nostra tasca altruista i desinteressada. Així, us agraīm haver-nos donat el plaer de poder vigilar la nostra estimada platja. Malgrat no seguirem amb el servei de platges, continuarem fent activitats i treballant pel poble, amb les persones que ens necessitin.

Grācies Caldes!

Les voluntāries i els voluntaris de Creu Roja Caldes d´Estrac – Sant Vicenį de Montalt.
(Juny, 2017)

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05