Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El paranimf de la Universitat de Barcelona va acollir aquest dissabte a més de 500 alcaldes d´arreu del país

170704_referendumMés de 500 alcaldes han participat en l’acte organitzat per l’ACM i l’AMI  per donar suport a la Generalitat en la convocatòria del referèndum que tindrà lloc el proper 1 d’octubre.  Entre ells, Rosa Pou, alcaldessa de Caldes, en representació del municipi.

170704_referendum170704_referendumAmb aquest acte es volia mostrar el compromís del món municipal amb les accions que es requereixin des del Parlament i el Govern per poder tirar endavant el referendum, i així ha quedat palés amb l’èxit d’assistència i la Declaració del Món Local de l’1 de juliol de 2017 llegida durant l’acte per l’exalcalde de Cerdanyola, Antoni Morral. En paraules de Neus Lloveras, presidenta de l’AMI «Els 400 processos oberts no ens han espantat i els ajuntaments no ens farem enrere».

L’acte va comptar entre d’altres, amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el vicepresident, Oriol Junqueras, la presidenta del Parlament, Carme Forcadell i els consellers Neus Munté, Josep Rull i Meritxell Borràs. L’himne dels Segadors va posar punt i final a la trobada reivindicativa.

Informació publicada el 4 de juliol de 2017