Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L´activitat començarà a partir de les 10h al Club Nàutic de Caldes

Mulla't!Aquest diumenge tens una cita! Des del Club Nàutic Caldetes es farà l'activitat “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” que començarà a les 10h amb gairebé 50 participants, entre nens i voluntaris de l'Associació SUPerando, que es mullaran per l'esclerosi.
 
Aquesta activitat està organitzada pel Club Nàutic Caldetes, SUPerando, Stand Up Paddle Maresme, school Front Fred (escola de Paddle Surf), l’Ajuntament de Caldes d'Estrac i la Fundació per l'Escleròsi Múltiple. En cas de que no hi hagi bandera verda, l’activitat no es podrà dur a terme, per motius de seguretat.

L'associació Superando, per qui no la conegui, neix amb la finalitat de ser una plataforma facilitadora en la pràctica de l'esport adaptat inclusiu. Es dirigeix a persones amb discapacitat i / o necessitats especials, així com, a persones en risc d'exclusió social.

El Club nàutic Caldetes agrupa i facilita la pràctica dels esports nàutics, però sobretot té l’afany de reviure l’antiga tradició marinera de la vila de Caldes.

Des de la Fundació per l'Esclerosi Múltiple, fa anys van engegar la campanya "Mulla't per l'esclerosi" que volta arreu del territori català per a recollir fons per a la investigació de la cura d'aquesta malaltia.

Així doncs, vàries entitats lligades a l'esport, al mar i a la inclusió social, col.laboren entre elles per dur a terme aquesta iniciativa.
Serà un matí de festa passat per aigua, amb música i objectes de merchandising per aquells que vulguin col•laborar! No t'ho perdis!

Informació publicada el 7 de juliol de 2017