Pancarta 03
Pancarta 11
Pancarta 02
Pancarta 09
Pancarta 06
Pancarta 01
Pancarta 04
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 05
Pancarta 12
Pancarta 10
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Dimarts 11 de juliol: ple extraordinari de l'Ajuntament
Tindrā lloc a les 20h a la Sala Cultural

Durant la sessiķ plenāria extraordināria, en les propostes a alcaldia, es debatrā la ratificaciķ de la modificaciķ de crčdit referent al servei de prevenciķ d’accidents, vigilāncia i salvament a les platges.

 Ōscar Barķ, regidor d’Hisenda, explica que “aquesta acciķ és necessāria i s’havia d’haver fet des de fa anys, independentment de l'empresa adjudicatāria del servei”.

 Destacar també que: “Per a que no porti a confusiķ, en cap cas l’ordre del dia inclou un debat sobre el servei de vigilāncia i socors de platges. A més, donat el carācter extraordinari, segons normativa de l’ajuntament, lamentablement no hi ha torn de preguntes. Convidem a tothom que estigui interessat en fer preguntes sobre el servei o la licitaciķ associada, a fer-ho en el ple ordinari que tindrā lloc el dia 24 d’aquest mes de juliol.”

En aquest ple de dimarts 11 es tracta de debatre sobre la proposta de creaciķ d’una aplicaciķ pressupostāria específica per al salvament de les platges i de dotar-la amb l’import econōmic necessari per a aquest servei.  Els diners per a aquest servei ja estaven contemplats en el pressupost en una altra aplicaciķ pressupostāria en el capítol de transferčncies i subvencions, i que era la utilitzada des de fa anys. Es tracta de transferir l’import d’una partida a una altra.

El govern informa que ha detectat que aquesta forma de procedir no era correcta ja que, al tractar-se d’un servei on s’ha de presentar una factura associada al mateix, no es pot utilitzar una partida destinada a les subvencions i transferčncies, com s’havia fet fins ara, sinķ que cal una partida específica en el capítol de serveis.

A més, es dona la circumstāncia que aquest servei el feia la Creu Roja des de fa anys, i l’aplicaciķ pressupostāria que s’utilitzava era la mateixa que per les subvencions que es feien a aquesta entitat per a altres activitats diverses.

Oscar  Barķ conclou que “es tracta d’una proposta per a posar ordre als pressupostos d’acord amb la legislaciķ, i esmenar una errada endčmica en els pressuposts que ve de lluny i també en l’aplicaciķ pressupostāria indicada en la documentaciķ de la licitaciķ, i que és del tot necessari corregir per a poder fer correctament el pagaments del servei en qüestiķ, sense cap més implicaciķ”.

 

  • Consultar la convocatōria
170711_ple_ext_convocatōria

170711_ple_ext_convocatōria

Fitxer: 367._ConvocatA_ria_Ple_Extraordinari_11.07.17_NA_6___SIGNAT.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 524,11 kB

Informaciķ publicada el 7 de juliol de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05