Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
'País KM0': el magazín més festiu de les televisions locals arriba a Caldes d'Estrac
El programa es grabarà en directe aquesta tarda de 18h a 20h al Passeig dels Anglesos

170710_KM0El magazín 'País KM0' arriba aquesta tarda a Caldes d'Estrac. El programa es gravarà en directe entre les 18h i les 20h per parlar dels temes cabdals del municipi. Esteu convidats a participar!

Aquest any "KM 0", arriba a la quarta temporada i augmenta els dies d'emissió. S'emetrà en directe de dilluns a diumenge.

7.700 quilòmetres i 60 municipis esperen l'equip de reporters que encapçalats per Rosó Feliu (TV Girona) i Laura Alcalde (EMUN FM), i dirigits per Roser Marquès (TAC12) ens donaran a conèixer les seves tradicions, les seves festes, la seva gent i totes les curiositats que envolten el dia a dia de cada petit-gran racó del país.

'País KM0', tot i ser fidel a un format itinerant ha volgut renovar-se amb una nova imatge, amb seccions com 'Cases particulars' (descobrirem aquelles cases que per algun motiu destaquen de les altres), 'La ruta' (visitarem tots aquells indrets que no podem deixar de veure al visitar aquell poble o ciutat), 'L'influencer' (buscarem la persona que és capaç de mobilitzar tot un poble i li plantejarem un repte que ha d'aconseguir en les dues hores que dura el programa) i 'Entre fogons' (cuinarem amb els productes autòctons posant en relleu el seu arrelament a aquell lloc).

Per recórrer tots aquests pobles 'País KM0' compta amb 12 intrèpids reporters: Regina Aleñà (M1TV ), Núria Rius i Isaac Posadas (Canal Taronja Central), Albert Lijarcio (Mollerussa TV), Uri Mora (Ràdio Arenys), Oriol Carreras (Canal Terrassa), David Mir (Banyoles TV), Carles Ferrando (Canal Terres de l'Ebre), Eric Calderer (Televisió del Berguedà), Gerard Rius (TV Costa Brava), Joan Cama (Lleida TV) i Marc Andreu (Canal Reus TV).

També a Internet i a les xarxes socials

L'activitat de 'País KM0' es podrà seguir a través de la seva web www.laxarxa.com/paiskm0. També a les xarxes socials, des dels comptes de Twitter i Instagram @Paiskm0, i amb l'etiqueta #Paískm0.

Informació publicada el 8 de juliol de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05