Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 12
Pancarta 03
Pancarta 11
Pancarta 08
Pancarta 05
Pancarta 06
Pancarta 09
Pancarta 02
Pancarta 04
Pancarta 10
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Implicació, participació i un gran ambient al “Mulla't per l´esclerosi múltiple”
Més de 50 persones es van aplegar a la platja de les barques aquest diumenge per participar a la iniciativa solidària

170709_mullat_grup

Aquest diumenge 9 de juliol, s’ha dut a terme l’activitat “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” organitzada pel Club Nàutic Caldetes, SUPerando, Stand Up Paddle Maresme, school Front Fred (escola de Paddle Surf), l’Ajuntament de Caldes d'Estrac i la Fundació per l'Escleròsi Múltiple, en col·laboració amb la Creu Roja.

170709_mullat_paddle.jpgEl bon temps i el bon estat de les platges van garantir que l’activitat es pogués dur a terme sense cap dificultat i més de 50 participants, entre nens i voluntaris, van implicar-se amb les activitats aquàtiques, i amb la venta del merchandising, a més de les persones que es van llençar al mar per mullar-se literalment per l’esclerosi múltiple. L’activitat també va comptar amb la regidora d’Acció Social, Laura Aloy.

Aquesta iniciativa s’ha dut a terme gràcies a la coordinació del Club Nàutic Caldetes, que facilita la pràctica dels esports nàutics tot revivint la tradició marinera de Caldes; l’associació SUperando, plataforma dirigida a persones amb discapacitat i/o necessitats especials, així com persones en risc d’exclusió social; i la Fundació per l’Esclerosi Múltiple, que van iniciar la campanya “Mulla’t per l’esclerosi” amb la finalitat de recollir fons per a la investigació de la cura d’aquesta malaltia. L’Ajuntament de Caldes d’Estrac, s’ha implicat especialment amb la iniciativa, facilitant la coordinació, promoció i logística de la mateixa.

Informació publicada l'11 de juliol de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05