Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Més de 50 persones es van aplegar a la platja de les barques aquest diumenge per participar a la iniciativa solidària

170709_mullat_grup

Aquest diumenge 9 de juliol, s’ha dut a terme l’activitat “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” organitzada pel Club Nàutic Caldetes, SUPerando, Stand Up Paddle Maresme, school Front Fred (escola de Paddle Surf), l’Ajuntament de Caldes d'Estrac i la Fundació per l'Escleròsi Múltiple, en col·laboració amb la Creu Roja.

170709_mullat_paddle.jpgEl bon temps i el bon estat de les platges van garantir que l’activitat es pogués dur a terme sense cap dificultat i més de 50 participants, entre nens i voluntaris, van implicar-se amb les activitats aquàtiques, i amb la venta del merchandising, a més de les persones que es van llençar al mar per mullar-se literalment per l’esclerosi múltiple. L’activitat també va comptar amb la regidora d’Acció Social, Laura Aloy.

Aquesta iniciativa s’ha dut a terme gràcies a la coordinació del Club Nàutic Caldetes, que facilita la pràctica dels esports nàutics tot revivint la tradició marinera de Caldes; l’associació SUperando, plataforma dirigida a persones amb discapacitat i/o necessitats especials, així com persones en risc d’exclusió social; i la Fundació per l’Esclerosi Múltiple, que van iniciar la campanya “Mulla’t per l’esclerosi” amb la finalitat de recollir fons per a la investigació de la cura d’aquesta malaltia. L’Ajuntament de Caldes d’Estrac, s’ha implicat especialment amb la iniciativa, facilitant la coordinació, promoció i logística de la mateixa.

Informació publicada l'11 de juliol de 2017