Pancarta 05
Pancarta 11
Pancarta 03
Pancarta 12
Pancarta 01
Pancarta 06
Pancarta 02
Pancarta 09
Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 10
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Apostant per la formaciķ i la inserciķ laboral dels joves
L´Ārea de Joventut conclou amb čxit el curs de Manipulaciķ d´Aliments

170713_curs_alimentacio.jpgOferir recursos i eines per facilitar la inserciķ laboral i la formaciķ dels joves és una de les principals apostes de l’Ārea de Joventut. És en quest sentit, i tenint en compte que al municipi el sector serveis i la restauraciķ és un dels principals motors econōmics,  que durant el mes de juny s’ha realitzat amb čxit el Curs de Manipulaciķ d’Aliments.

170713_curs_manipuladors.jpgD’acord amb la normativa sanitāria, és imprescindible haver realitzat aquesta formaciķ si es vol treballar en qualsevol āmbit en quč es tingui contacte amb aliments (bars, restaurants, comerįos alimentaris)

El curs, impartit per l’empresa gironina “2sier Formaciķ” , s’ha ofert gratuītament als i les joves del municipi, prioritzant aquells que es troben en situaciķ d’atur o bé els és necessari i imprescindible per a la feina que duen a terme.
Per dur-lo a terme s’han realitzat dues sessions que han tingut lloc el 14 i el 15 de juny i ha comptat amb 15 participants.

D’altra banda, també cal destacar el programa – ocupacional “Fent Camins” que ja es va posar en marxa durant el mes de juny amb les entrevistes i la preparaciķ del curs formatiu que s’iniciarā aquest mes de juliol a cārrec d’un mestre especialitzat en l’ofici de la jardineria. El curs durarā fins al mes d’octubre, moment en que un dels joves es contractarā com a peķ de jardineria des de l’1 de novembre fins al 28 de febrer

Informaciķ publicada el 13 de juliol de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05