Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L┤└rea de Joventut conclou amb Ŕxit el curs de Manipulaciˇ d┤Aliments

170713_curs_alimentacio.jpgOferir recursos i eines per facilitar la inserciˇ laboral i la formaciˇ dels joves Ús una de les principals apostes de l’└rea de Joventut. ╔s en quest sentit, i tenint en compte que al municipi el sector serveis i la restauraciˇ Ús un dels principals motors econ˛mics,  que durant el mes de juny s’ha realitzat amb Ŕxit el Curs de Manipulaciˇ d’Aliments.

170713_curs_manipuladors.jpgD’acord amb la normativa sanitÓria, Ús imprescindible haver realitzat aquesta formaciˇ si es vol treballar en qualsevol Ómbit en quŔ es tingui contacte amb aliments (bars, restaurants, comeršos alimentaris)

El curs, impartit per l’empresa gironina “2sier Formaciˇ” , s’ha ofert gratu´tament als i les joves del municipi, prioritzant aquells que es troben en situaciˇ d’atur o bÚ els Ús necessari i imprescindible per a la feina que duen a terme.
Per dur-lo a terme s’han realitzat dues sessions que han tingut lloc el 14 i el 15 de juny i ha comptat amb 15 participants.

D’altra banda, tambÚ cal destacar el programa – ocupacional “Fent Camins” que ja es va posar en marxa durant el mes de juny amb les entrevistes i la preparaciˇ del curs formatiu que s’iniciarÓ aquest mes de juliol a cÓrrec d’un mestre especialitzat en l’ofici de la jardineria. El curs durarÓ fins al mes d’octubre, moment en que un dels joves es contractarÓ com a peˇ de jardineria des de l’1 de novembre fins al 28 de febrer

Informaciˇ publicada el 13 de juliol de 2017