Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Les activitats esportives més destacades de la vila

HANDBOL PLATJA
Premiats_Base_Gran èxit del torneig Maresme Week de Base 2017

170708_maresmeweek_hpgranollersUn total de 45 equips base, amb més de 400 esportistes (de 8 a 16 anys) i més d'un miler d'assistents van omplir aquest dissabte la Platja dels tres Micos de Caldes d'Estrac.

170708_maresmeweek_chicasberni

Va ser en la jornada de finals del 4t Torneig de Base Maresme Week d'handbol platja, que el divendres havia començat a Calella.

Tot i la pluja intermitent que va caure al llarg del dia, el torneig que comptava amb quatre pistes de joc no es va aturar en cap moment i va acabar a l'hora prevista sense ajornaments i amb una gran expectació fins el moment de les finals.

170708_maresmewek_infantilmasc_harressi KaiganEls campions del Torneig Base Maresme Week 2017 van ser els següents:

- Benjamí: HP Midgard
- Aleví: HP Midgard. Finalista: Hp Midgard A1.
- Infantil Femení: ARHS (La Roca). Finalista: Canovelles groc.
- Infantil masculí: Harresi Kaigan Manda. Finalista: HP Mdigard.
- infantil Femení: Las Chicas de Berni. Finalista: Harresi Kaigan.
- Cadet Masculí: HP Granollers 1. Finalista: ARHS.

Segons els organitzadors, tot i que és inevitable destacar els campions i finalistes que van protagonitzar unes finals realment espectaculars, “com sempre diem al llarg del torneig i no ens cansem de repetir, el realment important és que els més petits gaudeixin de l'handbol platja. I no ens queda cap mena de dubte que va ser així.”

Cal destacar que el torneig va comptar amb la participació de dos equips del Llavaneres-Caldes d'Estrac (un de masculí i un de femení), i per primer cop, els dos equips comptaven amb jugadors de la vila de Caldes d'Estrac.

L'entrega de premis va comptar amb la presència del primer tinent d'alcalde de Caldes d'Estrac, Joan Baró, així com els regidors d'esports David Salvà i de Turisme, Óscar Baró. També va ser present al torneig el regidor d'esports de Sant Andreu de Llavaneres, Emili Minguell. La Maresme Week ha estat organitzada un any més pel Club Handbol Llavaneres-Caldes d'Estrac, en estreta col•laboració amb l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, i el suport de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i la Diputació de Barcelona.PATINATGE

Campionat Federació Junior

170701_mireiaplanchartEl passat 8 i 9 de juliol es va celebrar a la Bordeta (Lleida) el Campionat Federació Júnior 2017 de patinatge artístic. El CPA Caldes d'Estrac hi participava en aquesta categoria amb la Mireia Planchart.

proves

La patinadora va començar la competició del dissabte amb un curt on els nervis no van ajudar gaire i la van col.locar al final del dia en una posició baixa. El diumenge amb una molt bona, aquest cop sí, execució del disc llarg, Planchart va poder remuntar i va quedar situada en una meritòria 13a posició.

Competició de proves
Bons resultats a la competició de proves celebrat a Sant Fost el dissabte passat. Marina Codina aconseguei el diploma de certificat i a partir d’ara serà patinadora de categoria accedint als campionats oficials. Martina del Río i Laia Paricio, aproven l’examen d’iniciació A i ja estan a les portes del certificat.


JORNADA DE CONSCIENCIACIÓ CARDIOVASCULAR

170718_Club_Mestral.jpgEl club esportiu Mestral organitza la segona jornada de conscienciació cardiovascular dins del Pla Nacional de Promoció de l´Activitat Física del Consell Català.

La trobada tindrà lloc  al Dynamic Hotel el proper 18 de juliol a les 19:30h, i comptarà amb Mario Ros, especialista en medicina de l’esport, Elisabet Montmany, gerent de Medisport, i Santi Pellejero, entrenador nacional de natació i triatló.

Informació publicada el 14 de juliol de 2017