Pancarta 02
Pancarta 12
Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 10
Pancarta 01
Pancarta 09
Pancarta 03
Pancarta 06
Pancarta 11
Pancarta 04
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L´Ajuntament crea una aplicaciķ pressupostāria específica per al salvament de les platges
L´import atorgat a l´aplicaciķ estava contemplat en altre dels capítols sense que s´hagi fet cap variaciķ del pressupost

170711_pleext.La sessiķ plenāria extraordināria ha aprovat la ratificaciķ de la modificaciķ de crčdit referent al servei de prevenciķ d’accidents, vigilāncia i salvament a les platges.

Segons Ōscar Barķ, regidor d’Hisenda, el que s’ha fet és la creaciķ d’una aplicaciķ pressupostāria específica per al servei de salvament de platges, dotant-la de l’import econōmic necessari. Import, que de fet, ja estava contemplat  en altra aplicaciķ pressupostāria, concretament en el capítol de transferčncies i subvencions. Recentment, el govern va detectar que no és correcte situar el servei de salvament en el capítol de transferčncies i subvencions, en tractar-se d’un servei on s’ha de presentar una factura associada al mateix.

Segons el regidor, és tracta “de posar ordre en els pressupostos d’acord amb la legislaciķ esmenant una errada que ve de lluny. Una acciķ necessāria per poder fer correctament el pagament del servei en qüestiķ.”

Durant la sessiķ, es va recordar que en tractar-se d’un ple extraordinari, tal i com estipula el reglament, no es pot fer el torn de precs i preguntes, i es va convidar a tots els presents a realitzar qualsevol pregunta sobre el Servei de prevenciķ d’accidents, vigilāncia i salvament a les platges i la seva licitaciķ,  el proper ple ordinari del 24 de juliol.

Informaciķ publicada el 17 de juliol de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05