Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Arriba la segona trobada de Jazz al parc Can Muntanyà
Es celebrarà el proper 22 de juliol a partir de les 20.30h

70722_cartel_Trobada_de_Jazz_a_Caldetes_.jpgUn cop més, l’associació cultural Camí Ral 39, ens porta una espectacular nit de jazz a un dels millors escenaris de Caldes: el Parc Can Muntanyà.

A partir de les 20:30h, ja es podran començar a omplir les cadires per gaudir del recital on també hi haurà servei de menjar i beure.  La vetllada començarà amb un concert del grup The Harahendels, mestres del soul i el blues. Formen el grup: Marina Hoyos, Dani Heredia, Georgina Rufo, Alex Garcia, Alex Solana i Xebi Bargués.

A continuació es podrà gaudir  del quartet de jazz Mozzaic, format per Lluís Casals, Joan Moragas, Pep Rius i Joan Carles Aguerri.

Les entrades es poden adquirir a Verdura i Cultura, Soletico, Caldescans, Club del Cep o es poden reservar per e- mail a: ascultural39@gmail.com. Les entrades costen 10€ amb un 25% pels amics del 39 i entrada lliure fins a 14 anys.

L’Associació  Cultural Camí Ral 39 Verdura i Cultura vol agrair la col•laboració de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, així com dels patrocinadors Caldescans, Immotècnics, Soletico i el Club del Cep.

Mireu el vídeo promocional:

Informació publicada el 18 de juliol de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05