Pancarta 07
Pancarta 04
Pancarta 06
Pancarta 02
Pancarta 12
Pancarta 09
Pancarta 11
Pancarta 05
Pancarta 01
Pancarta 10
Pancarta 08
Pancarta 03
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L´Escola Sagrada Família es renova durant l´estiu
Les obres d´execuciķ estaran enllestides abans de l´inici del nou curs

Detall de les tasques de reforį i rehabilitaciķ de les finestres.

170720_obresescola_detallacabatsostre

Aquest mes de juliol i com ja es va anunciar durant el mes de novembre, s’han iniciat les obres que corresponen a la segona fase del projecte executiu general de l’Escola Sagrada Família, i estā previst que finalitzin abans de que comenci el curs 2017-2018.

170720_obresescola_ext.barresmetaliques

L’adequaciķ de l’escola és una de les principals apostes de l’equip de govern que ha cercat els mitjans necessaris per dur-la a terme grācies a un diāleg continu amb la Diputaciķ de Barcelona i amb la Generalitat. Segons Miquel González, regidor d’urbanisme “valorem positivament la fita aconseguida, que suposarā una millora important en el benestar dels alumnes i del professorat i una passa important en el projecte educatiu de Caldes”.

170720_obresescola_ext

Les obres d’execuciķ s’han atorgat a l’empresa Artífex i s’estan duent a terme amb una subvenciķ de la Diputaciķ de Barcelona. Aquestes actuacions contemplen des de la rehabilitaciķ integral de revestiments, sanitaris i instal.lacions dels serveis, fins al reforį de les plaques de revestiment de faįanes, la substituciķ de fusteries practicables, feines de manteniment d’elements metāl.lics exteriors, i l’actuaciķ de millora del comportament tčrmic de l’edifici.

A més a més, també s’aprofitarā el període vacacional per fer la primera fase d'eliminaciķ de material de fibrociment al sostre de la part sud de l'edifici, valorat en uns 60.000 euros. Aquesta darrera intervenciķ es farā amb una subvenciķ de la Generalitat.

Amb la finalitzaciķ d’aquesta segona fase s’aconseguirā un important avenį en el projecte integral de rehabilitaciķ del centre del que ja s’havia executat la fase inicial.  Es tracta doncs, d’una passa endavant per a la millora del projecte educatiu de Caldes d’Estrac, una fita que s’ha aconseguit amb el treball transversal de totes les ārees de l’equip de govern.

170720_obresescola_finestres

170720_obresescola_sanitaris

Informaciķ publicada el 20 de juliol de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05