Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Les obres d´execució estaran enllestides abans de l´inici del nou curs

Detall de les tasques de reforç i rehabilitació de les finestres.

170720_obresescola_detallacabatsostre

Aquest mes de juliol i com ja es va anunciar durant el mes de novembre, s’han iniciat les obres que corresponen a la segona fase del projecte executiu general de l’Escola Sagrada Família, i està previst que finalitzin abans de que comenci el curs 2017-2018.

170720_obresescola_ext.barresmetaliques

L’adequació de l’escola és una de les principals apostes de l’equip de govern que ha cercat els mitjans necessaris per dur-la a terme gràcies a un diàleg continu amb la Diputació de Barcelona i amb la Generalitat. Segons Miquel González, regidor d’urbanisme “valorem positivament la fita aconseguida, que suposarà una millora important en el benestar dels alumnes i del professorat i una passa important en el projecte educatiu de Caldes”.

170720_obresescola_ext

Les obres d’execució s’han atorgat a l’empresa Artífex i s’estan duent a terme amb una subvenció de la Diputació de Barcelona. Aquestes actuacions contemplen des de la rehabilitació integral de revestiments, sanitaris i instal.lacions dels serveis, fins al reforç de les plaques de revestiment de façanes, la substitució de fusteries practicables, feines de manteniment d’elements metàl.lics exteriors, i l’actuació de millora del comportament tèrmic de l’edifici.

A més a més, també s’aprofitarà el període vacacional per fer la primera fase d'eliminació de material de fibrociment al sostre de la part sud de l'edifici, valorat en uns 60.000 euros. Aquesta darrera intervenció es farà amb una subvenció de la Generalitat.

Amb la finalització d’aquesta segona fase s’aconseguirà un important avenç en el projecte integral de rehabilitació del centre del que ja s’havia executat la fase inicial.  Es tracta doncs, d’una passa endavant per a la millora del projecte educatiu de Caldes d’Estrac, una fita que s’ha aconseguit amb el treball transversal de totes les àrees de l’equip de govern.

170720_obresescola_finestres

170720_obresescola_sanitaris

Informació publicada el 20 de juliol de 2017