Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Dilluns 24 de juliol: ple ordinari de l'Ajuntament
Tindrà lloc a les 20h a la Sala Cultural

170711_pleext.Durant la sessió plenària ordinària, en les propostes a alcaldia, se celebrarà la presa de possessió del regidor Josep Maria Casal Lacostena, del grup municipal del PDeCAT, després de que el regidor Àngel Rusiñol renunciés al seu càrrec el pasat ple del 29 de maig. Seguint l’ordre del dia, també es durà a aprovació la proposta de les dues Festes Locals per l’any 2018.

Dins de l’àrea d’Hisenda, es portarà a aprovació les modificacions de crèdit número 08/2017 i  09/2017. La primera, en referencia al trasllat del consultori. En no portar-se endavant aquest trasllat, es dóna de baixa aquesta partida i en canvi, es donen d’alta dues inversions, una destinada a la millora de l’Escola Bressol, i l’altra per a l’adequació dels accessos al pàrquing de les plaques fotovoltaiques. La segona modificació, és la creació d’una aplicació per a la compra d’una fotocopiadora, amb fons provinents de la partida de lloguers d'impressores i de manteniment.

En l’àrea d’Urbanisme es donaran a conèixer i s’aprovaran les xifres de la població.

Finalment, a la part de control, es donarà compte dels Decrets de la Presidència des del número 295 fins al 395, i de les actes de la Junta de Govern Local.

El ple finalitzarà amb el torn de precs i preguntes.


Consultar la convocatòria [+]

Informació publicada el 20 de juliol de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05