Pancarta 04
Pancarta 03
Pancarta 05
Pancarta 10
Pancarta 11
Pancarta 01
Pancarta 09
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 12
Pancarta 06
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
70 partits en dos dies
El parc Joan Maragall acull el Torneig de Tennis Taula a la fresca

Torneig Tennis Taula a la fresca 2017

La 8a ediciķ del Torneig de Tennis Taula a la fresca ha tornat a ser un čxit grācies a la implicaciķ dels joves. Entre el divendres 21 i el dissabte 22 a la tarda, 16 joves van participar al campionat que va tenir lloc al Parc Joan Maragall i on es van realitzar més de 70 partits.

Torneig Tennis Taula a la fresca 2017El torneig de Tennis Taula a la fresca, és una iniciativa de l’Ārea de Joventut,que  a través de l’Espai Jove, i amb la col•laboraciķ i el suport de la Direcciķ General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i la Diputaciķ de Barcelona, cerca l’objectiu d’oferir alternatives lúdiques als joves basades en els valors de la salut, l’esport i la companyonia. Segons David Salvā, regidor de Cultura: “Hem arribat a una vuitena ediciķ on un cop més ha destacat el bon ambient entre tots els participants. Ara toca continuar treballant i escoltant les iniciatives atractives i saludables que ens proposen els mateixos nois i noies de Caldes, per continuar activant l’agenda dels joves”

Torneig Tennis Taula a la fresca 2017Els guanyadors de la primera jornada van ser: Roger Vives (primer classificat), Sergi Vives (segon classificat) i Santiago Barrios (tercer classificat). Els de la segona, Roger Vives (primer classificat), Roger Nolla (segon classificat) i Sergi Vives (tercer classificat). Tots els guardonats van ser obsequiats amb consumicions de diversos tipus a la Quadra del Mar.

Informaciķ publicada el 25 de juliol de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05